Th. Nielsens Gade 53, 7400 Herning

I et af Hernings attraktive midtbykvarterer finder du denne elegante og gennemførte midtbyvilla. Villaen har løbende gennemgået en stor renovering og modernisering, hvor ejerne hele vejen igennem har haft villaens smukke originale detaljer og oprindelige stil for øje. Det har nu udmyntet sig i en fuldstændig fantastisk bolig, hvor de i alt 249 kvm fordelt på tre plan, nu er lige til at flytte ind i. Detaljerne er så lækre, at man med det samme fornemmer villaen originalitet udført med bl.a. et eksklusivt snedkerkøkken med sammentappede skuffer, de smukkeste fliseborter og nye dørgerigter i original form. Villaens nyere, koblede ruder fra Bøjsø og de originale plankegulve binder på fornemmeste vis rummene sammen på etagerne og samler alle indtrykkene i smuk forening. I 2017 blev der drænet rundt om kælderen og samtidig blev der lavet flot ny flisebelægning rundt om villaen, opført ny carport og reskabsrum samt etableret den hyggeligste aftenterrasse og hyggekrog. Når solens stråler skal nydes er der også fra stuen udgang til den flot træterrasse med trappe til haven.

INDRETNING:
Villaens hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der i 2018 blev isat det smukkeste snedkerkøkken, der æstetisk passer helt perfekt til villaens flotte stuk og originale plankegulv. Den indbyggede kaffemaskine, granitbordpladen og quookeren er blot nogle af de lækre moderne detaljer i dette fine og funktionelle køkken. Fra alrummet er der åbent ind til en lækker stor stuen med det flotteste lysindfald fra de smukke vinduer. I stueplan er der også et istandsat gæstetoilet samt en flot entre.

1. SAL:
Overalt i villaen er der en helt fantastisk loftshøjde og 1. salen er ikke nogen undtagelse. I det store soveværelser er der rigtig god plads til også at etablere et kontor og de to øvrige værelser samt reposen giver også masser af muligheder for funtionel indretning i dejlige værelser. På 1. salen finder vi også et stort og istandsat badeværelse, hvor både stil og kvalitet går hånd i hånd med resten af den gennemførte istandsættelse.

KÆLDER:
I 2017 blev der drænet rundt om villaen og det betyder, at man her vil kunne får meget stor glæde af den tre gode og disponible rum i villaens kælder. Udover de tre rum er der også et godt vaskerum og 2 mindre viktualierum.

Med den centrale og bynære placering i midtbyen er denne indflytningsklare villa lige noget for dig.