Sjællandsgade 15, Herning

De smukke røde sten, de murede gesimser og det flotte mansardtag giver de første små prej om den herskabelighed og gennemførte stil, der er i vente ved et besøg i denne fantastiske villa. Her har man med istandsættelsen de seneste år på smukkeste vis formået at bevare villaens mange originale detaljer og samtidig kombinere indretning og funktionalitet, så man i dag har en moderne og funktionel villa. De flotte gamle pitch pine plankegulve i særdeles høj kvalitet er blevet afslebet og matlakerede. Lofterne er med stuk og roset og den flotte murede kanap beriger på smukkeste vis både stue og 1. sal med en unik detalje. I alle rum der er en dejlig loftshøjde, som sammen med et fantastisk lysindfald skaber en dejlig lys og indbydende stemning overalt. Villaen er endvidere beliggende på en dejlig vestvendt grund med rig mulighed for at nyde sol eller leg i haven. Villaen er blevet hulmursisoleret i 2018 og størstedelen af vinduerne er skiftet i 2007. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Skøn entre med sortmalet trægulv og den flotte svungne trappe til 1. sal. Dejlig stue med afslebet trægulv, kanap og rigtig god plads til både opholdsstue og spisebord med plads til gæster. Fra stuen er der en smuk dobbelt dør ud til det flotte nye køkken. Køkkenet er fra Kubik med sorte fronter og hvid corianbordplade. Alle detaljer er gennemførte og for at skabe så meget lys og loft som muligt er emhætten indbygget i kogepladen. Der er brændeovn i stuen og som en fin detalje, så er væggen bag brændeovnen taget ned, så man også har glæde af brændeovnen i køkkenet. Fra køkkenet kommer med via to smukke søjlebuer ind i et multirum med mange anvendelsesmuligheder. Herfra er der udgang til en helt fantastisk havestue i forskudte plan og med udgang til terrasse og have. Badeværelse med kar og original indbygget vola armatur. Et dejlig, lyst værelse.
1. SAL: Et stort værelse med kanap og dobbeltdør ind til soveværelset. Et godt børneværelse. Et lyst badeværelse med de flotteste originale marmorklinker, gulvvarme og bruseniche. Derudover er der indrettet en funktionel arbejdsplads på repos.
KÆLDER: To gode, disponible rum samt et godt vaskerum og et tørrerum.
Til villaen hører endvidere en stor dobbelt carport med tilhørende redskabsrum.
På bagsiden af carporten er der lavet en rigtig dejlig, overdækket terrasse, der indbyder til en velbrygget kop kaffe eller et glas koldt rosé i aftensolen.
Pris:               4.295..000 kr.
Boligareal:           165 kvm.
Kælder:                  72 kvm.
Carport:                  44 kvm.
Grund:                 753 kvm.
Opført:                      1937
Ejerudg./mdr.:     2.677 kr.
Energimærke:               D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Gl. Landevej 16, Herning

Totalrenoveret midtbyvilla, som i 2011 har fået en istandsættelse ud over det sædvanlige. Alle vinduer er skiftet til træ/alu-vinduer og der er kommet flotte sorte tagsten på. Udhænget er vedligeholdelsesfrit og så er el og vvs også istandsat. Udover at istandsætte huset er der også blevet lavet en skøn tilbygning til køkkenet, så man nu har fået køkken i åben forbindelse med alrummet og herfra direkte udgang gennem en dobbelt dør til den skønneste træterrasse, der indbyder til hygge og kold rosé på en lun sommeraften. Indvendigt er der etableret gulvvarme i køkken/alrum og så er der opsat akustiklofter i både køkken og stue. Alle rum er lyse og indbydende med et skønt lysindfald.
INDRETNING: Fantastisk køkken/alrum med stilrent, lyst køkken fra HTH.  Fronterne er hvide og der er bl.a. installeret quooker. Gulvet er belagt med store, flotte lysegrå klinker med gulvvarme og akustikken er i top med akustikfelter og indbyggede spots i loftet. Dejlig stor vinkelstue med brændeovn, flot trægulv, akustikfelter i loftet samt fine originale detaljer ved karnap. Værelse med flot lyst gulv.
1. SAL: Allerede på vej op af den flot svungne trappe oplever man et skønt lysindfald fra de to ovenlysvinduer. Soveværelse med skydeskabsarrangement, skøn fransk altan, flot trægulv og kig til fritlagte hanebåndsbjælker og to ovenlysvinduer. Et rigtig god værelse. Stort og indbydende badeværelse med både kar i den ene ende og bruseniche i den anden anden. Der er gulvvarme i badeværelset.
KÆLDER: Kælderen i denne bolig er lys og indbydende og lige neden for trappen er der installeret en brændeovn. Stort værelse med klinkegulv og akustikfelter i loftet. Grovkøkken/bryggers med vask og skabe. Toilet med gulvvarme. Vaskerum med klinker og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort disponibelt rum med direkte adgang til garage med elport.
Til villaen hører en skøn lukket have anlagt med græsplæne. Foran huset er der udover nedkørslen til garagen etableret flisebelægning, så det er muligt at parkerer her også.
Alt i alt så er der her tale om en fantastisk villa, der har gennemgået en komplet istandsættelse udført i kvalitetmaterialer med smukke detaljer og stilrent design.
Pris:               3.695.000 kr.
Boligareal:           188 kvm.
Garage:                 20 kvm.
Grund:                 768 kvm.
Opført:              1949/2011
Ejerudg./mdr.:     2.554 kr.
Energimærke:                 C
Salgsopstilling kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne villaen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Elmegade 2A, 1. tv, Hammerum

En god investering!
Hyggelig, charmerende lejlighed som på nuværende tidspunkt benyttes til udlejning. Lejeindtægt pr. md. er kr. 3000,- + forbrug. Ønsker man selv at benytte lejligheden, er dette også muligt. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING:
Lejligheden som rummer de 66 kvm. indeholder hyggeligt lyst køkken med  mindre spiseplads. Dejlig lys stue med pænt lyst gulv. Dejligt badeværelse med hvide klinker til loft, håndvaskearrangement og bruseniche. Soveværelse med lyst gulv.
Pris:                 625.000 kr.
Boligareal:            62 kvm.
Opført:                     1988
Ejerudg./mdr.:     1.650 kr.
Energimærke:                 B
Til lejligheden er der egen parkering samt eget depotrum.

Skolegade 74, Herning

Drømmer du om en fantastisk villa i Herning midtby, hvor husets sjæl og alle de smukke oprindelige detaljer, som bl.a. stuk, plankegulv, loftsrosetter og franske døre med facetslebet glas, er bevaret, så er Skolegade 74 lige noget for dig. Villaen er opført i 1942  med hvidpudset facade og sorte teglsten på taget og er løbende blevet renoveret og istandsat. Alt hvad der er lavet på og i villaen, er lavet med respekt for de oprindelige detaljer og materialer. Haven er helt lukket og der er lavet den dejligste overdækning, hvor man kan sidde og nyde solens lune stråler og et godt glas vin.
En del af villaens underetage er godkendt til beboelse og det er derfor muligt at udleje denne del.
INDRETNING: Entre med flot plankegulv og den oprindelige trappe til 1. sal. Under trappen er der i dag indrettet et depotrum, men det er også her den gamle trappe fra kælderen kommer op. To smukke stuer en suite med den flotteste franske dør med facetslebet glas som adskillelse. Det oprindelige plankegulv og de flotte sprossede vinduer danner på smukkeste vis de hyggeligste rammer om både spisestue og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der udgang til haven. Pænt lyst køkken med dobbelt dør ud til en dejlig stor terrasse, som er etableret ovenpå den oprindelige garage. Nyistandsat toilet (2020).
1. SAL: Dejligt stort soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til den skønneste altan med morgensol. Et stort værelse samt et mindre værelse/kontor, som i dag anvendes som walk-in closet. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad og fint lyst håndvaskearrangement.
UNDERETAGE: Egen indgang med god plads til overtøj og fodtøj. Køkken/stue med lyst gulv og indgang til separat soveværelse. Toilet og bruseniche. Fra lejligheden er der mulighed for at låse døren op så lejer har adgang til de to disponible rum, hvor bl.a. vaskemaskine og tørretumbler er placeret.
Til villaen hører endvidere en carport, en stor garage samt et ekstra depotrum
Pris:               3.125.000 kr.
Boligareal:           179 kvm.
Kælder:                  72 kvm.
Garage:                 50 kvm.
Grund:                503 kvm.
Opført:                      1942
Ejerudg./mdr.:     2.499 kr.
Energimærke:               C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk