Skjernvej 115, Skarrild

NU UDBYDES EN YDERST SJÆLDEN PERLE TIL SALG
Dette fantastiske smukke træhus, er beliggende i de smukkeste naturomgivelser med udsigt over å, egen sø og med fiskeret til Skjern å.
Når man køre ind i gårdspladsen til dette smukke træhus, så fornemmer man straks, at her emmer ro og hygge. Endnu bedre, taber man "helt pusten", når man træder ind i villaen... en mere storslående panorama udsigt, skal man lede længe efter.... et maleri i sig selv, som ikke kan beskrives.... Udsigt over egen sø, å med kano og lille anneks - et helt igennem idyllisk glansbillede.
Villaen henvender sig særdeles godt til dem som ønsker:
- At være omgivet af storslået og helt unik natur.
- Sejle en tur i din egen kano på åen
- Opleve solnedgangen over søen, mens du nyder et glas vin på terrassen.
- Nyde en tur i vildmarksbad med efterfølgende sauna - begge med udsigt over sø
- Fange din egen laks i Skjern å
- OG jeg kunne blive ved.......
Som sagt... en yderst sjælden perle, som skal opleves.
Pris:                   4.595.000 kr.
Boligareal:             208 kvm.
Kælder:                     0 kvm.
Garage:                  41 kvm.
Opført:                        1997
Ejerudg./mdr.:     2.300 kr.
Energimærke:                B
Salgsopstillingen kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Griegsvej 16, Lind

                Flot og charmerende rødstensvilla med betontag beliggende på lukket villavej i attraktivt kvarter. Villaen, som er opført i 1965, er løbende moderniseret og rummer et boligareal på 172 kvm. samt carport på 16 kvm. Fantastisk syd/vestvendt gårdhave, hvor man ugeneret kan nyde sin morgenkaffe og om eftermiddagen et glas vin. Villaen opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Som det første træder man ind i en hyggelig entre, som bringer en videre ind i hjerterummet af denne villa. Her møder man et lækkert stort lyst køkken med massiv bordplade, lyse klinker og som har åben forbindelse til alrum, hvor der er plads til, at hele familien kan samles. Endvidere ligger køkken/alrum i åben forbindelse  med helt fantastisk dejlig stor stue med pejseindsats, lyst trægulv, gulvvarme samt udgang til hyggelig overdækket terrasse og dejlig lukket have. 2 børneværelser. Dejligt soveværelse med skabsvæg, lyst trægulv og udgang til haven. Gennemgangsværelse som kan benyttes til både walk-in eller kontor. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, hvide klinker og gulvvarme. Bryggers med bord og vask samt udgang til haven. Endvidere er der et godt disponibelt rum, som kan anvendes til både hobbyrum eller evt. kontor.
Denne dejlige villa indbyder til hjemlig hygge. En villa med plads til hele familien.
Pris:               2.195.000 kr.
Boligareal:           172 kvm.
Kælder:                  0 kvm.
Carport:                  16 kvm.
Garage:                  23 kvm.
Grund:                 788 kvm.
Opført:                      1965
Ejerudg./mdr.:     2.195 kr.
Energimærke:               C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk

Sahlholdtvej 27, Gullestrup

BO PÅ LANDET I NATURSKØNNE OMGIVELSER OG ALLIGEVEL NÆSTEN I BYEN.
Ønsker du at bo på landet, men alligevel stadig i byen, så børnene selv kan cykle til skole og til legekammerater, så har du muligheden her. Nu udbydes denne unikke ejendom, som har alt at byde på, for dem der ønsker, at bo i det naturskønne område nær Løvbakkerne. Villaen er beliggende på lækker stor grund på 23.499 kvm., hvilket giver oceaner af muligheder. Dejlig, stor garage med værksted, som hænger sammen med fantastisk stort multirum/gildesal med udgang til overdækket terrasse og med tilhørende køkken samt badeværelse. Denne bygning har netop fået nyt sort eternittag. Her er der muligheder for at afholde den store fest. Endvidere er der maskinhus med støm til havetraktor mv. Muligheder for høns, geder og får - kun fantasien sætter grænser. Dobbelt carport. Ventilationsanlæg i villaen. Ejendommen opvarmes ved jordvarme samt solcelleanlæg.
INDRETNING: Som det første træder man ind i dejlig lys vindfang samt videre ind i en entre med flotte grå klinker samt gulvvarme. Lækkert, stort bryggers med vaskerum med flotte grå klinker, masser af faste skabe, bord og vask samt gulvvarme. Dejligt køkken/alrum i åben forbindelse med stor lys stue med flot trægulv. Herfra er der udgang til sydvendt træterrasse med udsigt til grønne arealer. Entre med klinker og med trappe til 1. sal. 1 SAL: 2 store børneværelse heraf 1 med lyst gulv. Dejligt badeværelse med håndvaskearrangement samt bruseniche. Værelse med lyst gulv. Fordelingsgang med skydeskabsarrangement. Soveværelse med faste skabe samt lyst gulv.
Pris:               3.495.000 kr.
Boligareal:           204 kvm.
Andre bygninger:   198 kvm.
Garage:                  65 kvm.
Grund:                 2,3499 ha.
Opført:                 1930/2001
Ejerudg./mdr.:     1.935 kr.
Energimærke:               D
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 69 eller bolig@thpr.dk