Skolegade 74, Herning

Drømmer du om en fantastisk villa i Herning midtby, hvor husets sjæl og alle de smukke oprindelige detaljer, som bl.a. stuk, plankegulv, loftsrosetter og franske døre med facetslebet glas, er bevaret, så er Skolegade 74 lige noget for dig. Villaen er opført i 1942  med hvidpudset facade og sorte teglsten på taget og er løbende blevet renoveret og istandsat. Alt hvad der er lavet på og i villaen, er lavet med respekt for de oprindelige detaljer og materialer. Haven er helt lukket og der er lavet den dejligste overdækning, hvor man kan sidde og nyde solens lune stråler og et godt glas vin.
En del af villaens underetage er godkendt til beboelse og det er derfor muligt at udleje denne del.
INDRETNING: Entre med flot plankegulv og den oprindelige trappe til 1. sal. Under trappen er der i dag indrettet et depotrum, men det er også her den gamle trappe fra kælderen kommer op. To smukke stuer en suite med den flotteste franske dør med facetslebet glas som adskillelse. Det oprindelige plankegulv og de flotte sprossede vinduer danner på smukkeste vis de hyggeligste rammer om både spisestue og opholdsstue. Fra opholdsstuen er der udgang til haven. Pænt lyst køkken med dobbelt dør ud til en dejlig stor terrasse, som er etableret ovenpå den oprindelige garage. Nyistandsat toilet (2020).
1. SAL: Dejligt stort soveværelse med indbygget skabsvæg og udgang til den skønneste altan med morgensol. Et stort værelse samt et mindre værelse/kontor, som i dag anvendes som walk-in closet. Badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabad og fint lyst håndvaskearrangement.
UNDERETAGE: Egen indgang med god plads til overtøj og fodtøj. Køkken/stue med lyst gulv og indgang til separat soveværelse. Toilet og bruseniche. Fra lejligheden er der mulighed for at låse døren op så lejer har adgang til de to disponible rum, hvor bl.a. vaskemaskine og tørretumbler er placeret.
Til villaen hører endvidere en carport, en stor garage samt et ekstra depotrum
Pris:               3.125.000 kr.
Boligareal:           179 kvm.
Kælder:                  72 kvm.
Garage:                 50 kvm.
Grund:                503 kvm.
Opført:                      1942
Ejerudg./mdr.:     2.499 kr.
Energimærke:               C
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk

Th. Nielsens Gade 84C, Herning

Så er der en lille perle i Herning midtby kommet til salg. For enden af en lukket stikvej finder man denne lille oase, hvor man kan trække sig tilbage og nyde roen i den skønne gårdhave, mens man stadig har midtbyens faciliteter med bl.a. Mindeparken, DGI Huset og Herning Centret inden for ganske kort rækkevidde. Her finder man dette gennemrenoverede rækkehus, hvor der ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller gennemtænkte detaljer indvendigt og udvendigt. I forbindelse med istandsættelsen er der bl.a. skiftet tag og tagrender i 2018. Alle vinduer og døre er udskiftet til træ/alu. Vinduerne på nordsiden er skiftet 2017 og på sydsiden i 2020. Derudover er facaden mod syd blevet omfuget og facaden er ved samme lejlighed blevet imprægneret (protectos).
INDRETNING: Flot lyst køkken, som er blevet moderniseret i 2019, men bl.a. lyse låger, mørk bordplade og hvidevarer fra bl.a. SMEG. Fra køkkenet er der gennem en fransk dør forbindelse til den dejlige stue, der med sin størrelse giver mulighed for at have både spise- og opholdsstue samlet her. Herfra er der også udgang til en skøn, lukket gårdhave mod syd. Entreen er også istandsat i 2019 og den flotte hvide trappe med sorte tæppefliser giver adgang til 1. sal. Alle trægulve i stueplan er afslebet og lakeret i 2019.
1. sal: Lækkert badeværelse, som er moderniseret i 2019 med bl.a. flotte mørke granitklinker, bruseniche med glasbyggesten og lyst håndvaskearrangement. Soveværelse med tre faste skabe. To værelser. På 1. sal er der lagt nye gulve i det hele i 2018.
Til rækkehuset hører en videre en carport sat et godt isoleret redskabsrum. Udenomsarealerne er velanlagte med flisebelægning på indkørselsområdet foran huset og 2 anlagte græsarealer med mulighed for ophold eller leg.
Pris:               2.150.000 kr.
Boligareal:           103 kvm.
Opført:                 1949/1979
Ejerudg./mdr.:     2.117 kr.
Energimærke:                 B
Salgsopstilling og rapporter kan rekvireres hos os på tlf. 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk
Vi viser meget gerne ejendommen frem - kontakt os på 52 39 76 63 eller bolig@thpr.dk