Ved Volden 8, 7400 Herning

Istandsat bolig i Østbyen

Har du en drøm om at bo i den attraktive og østlige del af Herning midtby, så har du nu muligheden på Ved Volden 8. Her får du en indflytningsklar og istandsat villa på en stille og rolig villavej, beliggende tæt på den flotte natur omkring Herningsholm Museet, samt rigtig gode indkøbsmuligheder i nærområdet. Villaen fremstår yderst elegant og stilfuld med en hvidmalet facade og sorte træ/alu vinduer, samt solceller på taget. Derudover er der en dejlig lukket have med en stor terrasse, hvor sommeren kan nydes med familie og venner. Endvidere er der carport samt et rigtig godt skur. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Flot og indbydende hall med højt til loftet, som fører til både stueplan samt underetagen. Gennem en stilfuld new yorker væg, er der det flotteste kig i det lækre store køkken/alrum, med et flot lyst Kvik køkken med Corian bordplade. I alrummet er der god plads til det store spisebord, og det ligger i åben forbindelse til stuen, hvor hele familien kan samles til filmhygge. Fra alrummet er der ligeledes udgang til en skøn terrasse med adgang til haven. Flot gæstetoilet samt et godt værelse.

UNDERETAGEN: Godt anvendeligt disponibelt rum med udgang til terrasse. Flot lækkert badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, klinker samt gulvvarme. Stort bryggers med bord, vaske samt faste skabe. Dejligt stort anvendeligt disponibelt rum med skydeskabsarrangement. To depotrum.

En indflytningsklar villa på en attraktiv beliggenhed i østbyen.