Agervænget 42, 7400 Herning

Arkitekttegnet villa med lækre materialer og gennemførte detaljer

En skøn arkitekttegnet villa i et stille roligt kvarter i Herning by, kan nu blive din. Villaen er oprindeligt opført i 1957 og det er arkitekten selv, der har tegnet og boet i villaen fra start af. Overalt i villaen emmer det af gennemførte detaljer, et fantastisk lysindfald og en detaljegrad ud over det sædvanlige. De flotte gule sten på facade komplementerer det mørke tag med lister og tagpap rigtig godt. Taget er skiftet i ca. 2008, hvor der også er opsat nye tagrender på villaen. I 2018 er der indsat et dejligt nyt HTH-køkken i villaen, i 2022 er alle vinduer blevet omfuget og malet, og i 2023 er det dejlige store multirum, blevet sat fuldstændig i stand med bl.a. klinker med gulvvarme, akustiklofter, ekstra isolering og et dejligt stort skydeskabsarrangement med rigtig god plads til opbevaring. Villaen er beliggende for enden af en lukket stikvej, og er samtidig omkranset af den dejligste lukkede have, hvor de smukke gamle træer og de flotteste store rododendron skaber det skønneste udemiljø. Fra villaens terrasse, der er delvis overdækket, er der en dejlig udsigt over haven. Til villaen hører også en dejlig stor garage med mange anvendelsesmuligheder. Villaen opvarmes ved fjernvarme.

INDRETNING:
I denne villa bliver venner og familie budt velkommen i den skønneste hall, hvor det flotte og originale marmorgulv er gennemgående samtidig med, at man gennem den store skydedør har en fantastisk udsigt direkte til haven. I villaens hyggelige stue kommer arkitektens genistreger rigtig til sin ret. Det flotte loft med de vippede lister er helt unikt, men passer perfekt til den imponerende loftshøjde og rummet som helhed. I stuen er der mange indretningsmuligheder og den integrerede alkove/hyggekrog er bare én af dem. Fra stuen er der åbent til den dejligste spisestue, hvor parketgulvet er gennemgående. Gulvet er blevet slebet og lakeret i 2018. Uanset om man er i opholdsstue eller spisestue, så er der et helt enestående kig til haven gennem de store vindues- og dørpartier. I 2018 er der isat et nyt lyst køkken fra HTH ind i huset. Stilen er lys, enkel og i fin tråd med den øvrige stil i huset. På toilet og badeværelse er der gulvvarme og begge steder er der skiftet låger og armaturer i 2018. I denne afdeling af villaen finder man også to gode værelser samt et soveværelse med indgang til walk-in closet. I den anden ende af villaen har man det store og nyistandsatte multirum/værelse. Her er det kun fantasien der sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Til dette rum er der både adgang direkte fra inde fra villaen samtidig med at man har en adgang herind direkte udefra. I villaen er der også et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

En unik villa med en enestående beliggenhed - ring til os allerede i dag, hvis du kunne have lyst til at se denne villa - vi er klar til at fremvise ejendommen.