Ydertoften 37, Lind, 7400 Herning

Hvis du er på jagt efter en dejlig og meget velindrettet villa i Lind, hvor der er plads til hele familien, så er det lige her på Ydertoften 37, du skal kigge. Her finder du nemlig 203 kvm villa og en dejlig stor garage på denne grund - og det er jo ikke en hvilken som helst grund denne skønne villa ligger på. Her får man en af de allerbedste beliggenheder i området - for enden af en helt lukket stikvej og lige op til det flotte grønne læbælte. Man bor helt ugenert og kan nyde solen og haven ganske uforstyrret på en dejlig sommerdag. Her vil hver eneste dag give dig en følelse af fred og privatliv. Denne villa er løbende modernisret og renoveret med bl.a. tag og 1. sal fra 2009, flot badeværelse fra 2011 og lækkert køkken fra 2012. Derudover hører der en dejlig stor garage til denne villa - naturligvis med elport - samt et stor carport, hvor bilen også kan komme i tørvejr. På taget er der endvidere et 3,5 kw solcelleanlæg fra 2012.

INDRETNING:
Overalt i denne villa er der et helt fantastisk lysindfald og samtidig en enestående fornemmelse af rummelighed og hygge, hvor den indbyggede brændeovnindsats ofte samler familien i den fantastiske stue, hvor det smukke trægulv samler både spisestue og opholdsstue på fornemmeste vis. Fra stuen her er der også udgang gennem skydedør til en skøn flisebelagt terrasse. I det skønne lyse HTH køkken med gulvvarme, vil man opleve fine hvide fronter, en lækker bordplade og generelt et særdeles velindrettet køkken, hvor der er plads til at samle familien om madlavning, et godt glas vin eller måske bare en hyggelig snak om en dejlig dags oplevelser. I køkkenet er der en dejlig stor spiseplads, hvor man gennem den store skydedør har det dejligste kig - og nem adgang - til en dejlig stor og helt lukket terrasse. På det første af villaens 2 badeværelser har man mulighed for at slappe af og reflektere over dagens mange dejlige indtryk i det det nedsænkede badekar. Der er gulvvarme i klinkerne og det flotte håndvaskearrangement er fra HTH.
Her i stueplan har man også to rigtig gode værelser, hvoraf det en værelse har direkte udgang til haven. Bryggerset er også renoveret med inventar fra KVIK, der er gulvvarme og så er der naturligvis også vask og gode faste skabe.

1. sal: Allerede lige ovenfor trappen fornemmer man at den her 1. sal er lidt udover det sædvanelige. Her mødes med som det første et et stort dobbelt ovenlysvindue, der bare lader lyset vælte ind i rummet. Her er der i dag indrettet den hyggeligste TV-stue, hvor både børn og voksne nyder nogle dejlige timer med en god film eller måske en god bog med kig til stjernerne. Heroppe har man yderligere to gode værelser med lofter til kip og et skønt soveværelse med skydeskabsarrangement, udgang til svalegang og et fantastisk kig og en dejlig rumfornemmelse skabt af lofter til kip og de flotte hanebånd. På 1. sal er der naturligvis også et lækkert badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer og gulvvarme.

Dette er mere end et hjem - det er også en fantastisk mulighed for at komme til at bo i "Toftekvarteret" - tæt på både børnehave, skole og hal. Man kan nyde de smukke træer som nærmeste nabo samtidig med at børnene kan lege uforstyrret på den lukkede stikvej. Velkommen hjem...