Søndertoften 3, Lind, 7400 Herning

Skøn rækkevilla med egen carport og tre værelser

Velindrettet rækkevilla med en central beliggenhed i Lind. Rækkehuset er opført i 2011 og indretningen er funktionel og alle kvm er rigtig godt udnyttet. Man har en hyggelig og sammenhængende bolig i det daglige, men samtidig har man god plads til at have familie eller gode venner på besøg. Boligen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme overalt.

INDRETNING: Dejligt køkken i åben forbindelse med stuen. Inventaret er fra Tvis med hvide låger, god skabs- og bordplads samt køkkenø med en hyggelig spiseplads. På gulvet i køkkenet er der grå klinker med gulvvarme. Skøn lys stue med lakeret trægulv og udgang til den dejligste sydvendte gårdhave. Flot badeværelse med grå klinker, bruseniche, pænt lyst håndvaskearrangement og håndklædetørrer. Soveværelse med faste skabe. To gode værelser - begge med to faste skabe. Entre med klinkegulv, garderobeplads og skydelåger foran teknikskab, som også rummer vaskemaskine og tørretumbler.

Til rækkevillaen hører endvidere en carport med redskabsrum i enden samt en lille græsplæne på den ene side af huset.

Her er en bolig, som er ideel til de fleste - der er et minimum af vedligeholdelse og man er tæt på indkøb, skole og institutioner.

Skal den være din? - så ring til os allerede i dag og bestil en fremvisning.