Falkevej 16, 7400 Herning

I et af Hernings attraktive kvarterer, finder du denne fantastiske villa, som har gennemgået en totalrenovering i 2019 - og her er der ikke bare tale om en almindelig renovering. Der er ikke gået på kompromis nogle steder, og sælger har derfor skabt en unik bolig, der i gennemtænkt indretning og funktionalitet komplementerer de eksklusive materialer og flotte detaljer på fornemmeste vis. Der er bl.a. lagt sildebensparket, lavet indbyggede Volaarmaturer, hvidevarer fra Gaggenau, gulvvarme overalt, ventilationsanlæg, og så er det smukke køkken fra Hanstholm som prikken over i'et, Udover en enestående villa, hvor der også er blevet etableret en hyggelig og indbydende gårdhave, hvor de store skydedørspartier fra både køkken og stue gør det nemt at bruge den skønne gårdhave på alle tider af året. Derudover er der den dejligste, lukkede have, der indbyder til leg og boldspil i mange timer. Og skulle man have brug for en pause er der er en hyggelig havestue, hvor haven kan nydes.

INDRETNING: I hjertet af huset er det flotte køkken fra Hanstholm placeret. Linjerne og designet er enkelt og elegant, og den massive bordplade og de lækre klinker på gulvet skaber et unikt og eksklusivt udtryk. Fra Køkkenet er der gennem en skydedør direkte adgang til den dejlige gårdhave mod vest. Dejlig, lys stue med det smukkeste sildebensparket på gulvet og stor skydedør til gårdhaven. Stuen ligger i en vinkel med god forbindelse til alrummet, så rummenes sammenhæng stadig er intakt. Lækkert badeværelse med ovenlysvindue, badekar og stor bruseniche. Alle armaturer er indbyggede fra Vola og klinker er samme flotte type, som i køkken/alrum. Flot gæstebadeværelse med bruseniche og ovenlysvindue - og flotte indbyggede armaturer fra Vola. Dejlig soveværelse med sildebensparket og faste skabe. Derudover er der to gode værelser. Entreen er indbydende og lyset strømmer ind gennem ovenlysvinduet. Godt bryggers med god plads til bl.a. vaskemaskine og tørretumbler.

En helt fantastisk villa i "fuglekvarteret", hvor den store ombygning og renovering er afsluttet og villaen er lige til at flytte ind i.