Kølkær Hovedgade 15, Kølkær, 7400 Herning

Gode kvm, fantastisk garage, stor p-plads og skøn gårdhave

Hvis du leder efter rigtig mange gode kvm bolig i ét plan, så skal du se med her. Her er nemlig en bolig som kan lidt mere end mange andre boliger, hvis det er nogle gode kvm man er på udkig efter. I dag er boligen indrettet, så boligen deles af en familie, der bor i hver sin ende af huset. Der er bl.a. køkken, bad og gode værelser i begge afdelinger og så er der en helt fantastisk gårdhave, hvor sommersolen nydes. Til villaen er der også en rigtig stor og dejlig garage med elport samt et par gode skure til opbevaring. Derudover er der en stor parkeringsplads ved på den ene del af grunden.

INDRETNING.
Afdeling 1:
Dejlig stort bryggers med vask, faste skabe og god bordplads. Skønt køkken/alrum med HTH-køkken med hvide låger og køkkenø. Derudover er der i køkkenet etableret en ekstra vask i hjørnet til håndvask eller lign. Viktualierum ved siden af køkkenet. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Stor vinkelstue med brændeovn. 4 værelser og et soveværelse med terrassedør.

Afdeling 2:
Godt køkken/alrum med sortmalede låger og indgang til en hyggelig og rummelig stue. Badeværelse med bruseniche og væg i glasbyggesten. Soveværelse med skydeskabsarrangement og et rigtig stort værelse samt et kontor. Bryggers med skabe og bordplads.

I denne villa er der plads til den store familie eller plads til hobby, interesser eller andre pladskrævende aktiviteter.

Ring allerede i dag, hvis du har lyst til at komme ud og se villaen.