Fynsgade 34, 7400 Herning

Ønsker du at bo centralt, stille lukket villavej, tæt på skole, indkøb og tæt på cafeliv - så er villaen der kan tilbyde alt dette, lige her.
Villaen som er opført i 1929, præsenterer sig som en rigtig charmerende midtby villa, med rødt K21 tegl og hvidmalede ydervægge. Haven er yderst charmerende med lækker overdækket træterrasse, der virkelig indbyder til hygge. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som der første træder man ind i entreen med trappe til 1. sal. Herefter går man ind i flot køkken/alrum med sort granit bordplade og udgang til hyggelig overdækket træterrasse. Alrummet er forvandlet til dejlig stor spisestue med flot New york`er væg. Herefter går man gennem fransk dør til stor lys stue med brændeovn, flotte parketgulve og nedsænket stue til mindre hyggehjørne - udgang til den overdækkede træterrasse.

1. SAL: Kontor med 2 faste skabe. Fordelingsgang med skydeskabsarrangement. Flot badeværelse med støbt betonvask, bruseniche og gulvvarme. Værelse med walkin skab og fransk altan mod haven. Dejlig stort soveværelse.

KÆLDER: Godt anvendelig disponibelt rum med klinker. Toilet. Vaskerum med vask og bord. Godt disponibelt rum med skydeskabsarrangement.

Denne villa, som både er hyggelig og charmerende, er virkelig et besøg værd.