Frejasgade 23, 7400 Herning

Dejlig og løbende istandsat villa med en attraktiv beliggenhed på Frejasgade i Herning by. Her har man alle midtbyens faciliteter inden for rækkevidde, men har samtidig den dejligste vestvendte have med en lækker træterrasse, der indbyder til mange dejlige timer med sol, leg og hygge i grønne omgivelser. Villaen er løbende istandsat med bl.a. centralstøvsuger, gulvvarme (2015) og nyt tag med vedligeholdelsesfrit udhæng (2017). Udover at være et skønt hus med god beliggenhed, så er der også både carport og nyetableret parkeringsplads til villaen, så bilerne ikke skal holde på vejen. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Indbydende entre med det flotte oprindelige trægulv, der er blevet afslebet. Pænt og funktionelt køkken fra ca. 2012 med hvide låger med egetræskant, gulvvarme og stor åbning ind til dejligt alrum, med god plads til at samle hele familen eller venneflokken til en god middag. Alrum og stue ligger i forlængelse af hinanden med flotte lyse gulve med gulvvarme og hvidmalede lofter. Der er god plads til både alrum med spisebord og sofa/opholdsmøbler. Der er brændeovn i alrum/stue. Fra stuen er gennem en dobbeltdør udgang til den skønneste vestvendte træterrasse. Flot badeværelse fra 2014 med lyse klinker, gulvvarme, pænt håndvaskearrangement samt bruseniche med glasvæg, der kan vippes ind, når man ikke bruger badet.

1. SAL: Pænt lyst badeværelse med kar. Stort soveværelse med flot lyst gulv og walk-in med skydelåger. Fra soveværelset er der udgang til altan. To værelser - det ene med faste skabe og nyere lyst gulv. Det andet værelse er med de oprindelige trægulve. Hyggelig repos ovenfor trappen.

KÆLDER: Generelt er der her en rigtig god og anvendelig kælder. Der er etableret et stort badeværelse med bruseniche, håndklædetørrer og flot, sort håndvaskearrangement. Stort disponibelt rum med nyere lyst gulv og et rigtig godt hobbyrum/værksted med indgang til opbevaringsrum

Alt i alt en rigtig god og attraktiv villa i Herning by - lige til at flytte ind i.