Kjærgaardsvej 29, 7451 Sunds

Hvis boligdrømmen er en fantastisk beliggenhed i Sunds, så er denne villa på Kjærgaardsvej 29 måske lige noget for dig. Villaen er beliggende for enden af en lukket stikvej, og så har man fra stue og terrasse en helt fantastisk udsigt til skønne grønne omgivelser og åben marker. Det fås ikke meget bedre. Villaen er løbende renoveret og fremstår i dag som en velindrettet, funktionel og moderne bolig. Vinduerne er skiftet i 2008 og der er det smukkeste ovenlys i alrummet. Desuden er der i 2020 lavet en tilbygning af en ny stue med 2 stk. ovenlysvinduer. Hvis man skulle komme til at mangle en festsal, et rigtig godt hobbyrum eller aktivitetsrum, så er der til villaen en stor garage på ikke mindre end 50 kvm. Her er der også rig mulighed for at få bilen i tørvejr samtidig med at man har værksted i den anden ende. Derudover er der også en carport foran garagen og en dejlig og helt lukket have til villaen.

INDRETNING:
Dejlig lyst køkken med gulvvarme samt åben forbindelse til et stort og rummeligt alrum, hvor hele familien nemt kan samles til hygge og leg. Der er ovenlys i rummet og derudover er der åbent til den dejligste stue, hvor der er etableret en lækker gaspejs, der kan nydes fra både alrum og stue. I stuen er der gulvvarme, troldtekt lofterne er ført til kip og så er der et helt fantastisk lysindfald i stuen. Derudover er der fra stuen udgang til en stort sydvendt træterrasse og udsigt til de smukke grønne omgivelser. Tre rigtig gode børneværelser, et mindre kontor samt et godt soveværelse med skydeskabsarrangement og direkte indgang til lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Gæstebadeværelse med bruseniche, flotte lyse klinker og gulvvarme. Hyggelig entre samt et godt bryggers med vask og god bord- og skabsplads.

Alt i alt en super villa til familien, der har brug for nogle gode værelser og elsker stemningen af fællesskab og liv i et fantastisk alrum og den skønneste stue.