Skjoldsvej 16A, Skibbild, 7480 Vildbjerg

Særdeles velholdt villa med skoven som nærmeste nabo.

I skønne grønne omgivelser finder du denne dejlige villa fra 1999. Villaen fremstår særdeles velholdt og der er ingen tvivl om at gode materialer og gennemførte løsninger har været i højsædet, da villaen er blevet bygget. Villaen er bygget med gulvvarme og boligventilationsanlæg i hele huset. Udover en meget funktionel og tidssvarende indretning ligger villaen på en dejlig grund, hvor skoven lige overfor villaen giver de smukkeste omgivelser. Til villaen er de endvidere en dejlig stor carport og et stort isoleret redskabsrum/værksted med termoruder.

INDRETNING:
Allerede i villaens entre er man ikke i tvivl om, at man allerede i 1999 tænkte de gode og funktionelle løsninger ind i denne villa. Fra entreen er der nemlig indgang til et godt stort bryggers med god skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Dejligt stort køkken/alrum med en dobbelt fransk dør ind til stuen. I selve køkkenet er der god skabsplads og masser af bordplads, hvis man er flere i køkkenet af gangen. God stor stue med udgang til en dejlig overdækket terrasse. Stort og lyst badeværelse med bruseniche og pænt håndvaskearrangement. Et godt soveværelse med faste skabe og direkte udgang til terrassen samt to gode værelser. Det ene af de to værelser er ekstra stort og anvendelsesmulighederne her er mange.

Her får man virkelig en god og gedign kvalitetsvilla, som er lige til at flytte ind i - og ligger den bare helt fantastisk i rolige omgivelser i Skibbild og med kort cykel afstand til det nye sygehus i Gødstrup.