Fynsgade 36, 7400 Herning

Villa i ét plan med den dejligste gårdhave

Nu har du mulighed for at komme til at bo lige midt i Herning, hvor alle midtbyens faciliteter er indenfor gåafstand. Denne hyggelige villa på Fynsgade er en lille perle i midtbyen, der er klar til at tage imod de nye ejere. Villaen er lige til at flytte ind i og udover en velindrettet bolig, så er der den dejligste gårdhave, carport foran huset og et stort hobbyrum/depot..

INDRETNING:
Villaens dejlige og meget centrale køkken/alrum vil være det naturlige samlingspunkt for familie og venner. Da nuværende ejer i 2006 valgte at lave nyt køkken og samtidig åbne til stuen skabte de et helt fantastisk rum, hvor køkken, alrum og stue smelter sammen uden at man overhovedet går på kompromis med rummenes funktioner. Inventaret i køkkenet er fra Kvik med en flot og gedign granitbordplade, hvide fronter, amr. køleskab samt indbyggede spots i loftet. Derudover er der god plads i alrummet og mulighed for at dække op ind i stuen, hvis man har mange gæster. Fra stuen er der udgang til flisebelagt terrasse samt en flot fransk dør til entreen. Flot lyst badeværelse med justérbare glaslåger for brusenichen, et lækkert nyere håndvaskearrangement, håndklædetørrer, gulvvarme og indbyggede spots i loftet. Stort soveværelse med flotte skydelåger for skabet. Soveværelset er så stort, da det oprindeligt skulle have været 2 mindre værelser, så man kan nemt have en kontorplads eller lign. her. Et godt værelse - også med skab med skydelåger. Præsentabel entre samt et rigtig godt bryggers med udgang til haven. Fra bryggerset er der indgang til det store hobbyrum/depot, der er etableret i den oprindelige garage, hvor tagpappet er skiftet i 2020.

Villaen er beliggende på den dejligste lille grund, hvor der ikke er et eneste græsstrå, der skal klippes. Der er nemlig anlagt en rigtig dejlig gårdhave, hvor mange dejlige sommerdage og -aftener nydes med familie og venner.