Klokkevænget 13, Gjellerup, 7400 Herning

I de smukkeste omgivelser og på en helt enestående grund på ikke mindre end 3.927 kvm. finder du denne eksklusive villa lige i hjertet af Gjellerup. Villaen er med sine gennemførte detaljer og udsøgte kvalitetsmaterialer helt unik. Der er intet i eller ved denne villa, der overladt til tilfældighederne og der er ikke gået på kompromis nogle steder. Derfor har man også i dag en eksklusiv bolig, der på smukkeste vis er omgivet af de høje flotte træer og de grønne vidder på plænen. Derudover er der anlagt flere store flisebelagte terrasser, så uanset hvor man befinder sig i villaen, vil man opleve at de skønne omgivelser udenfor smelter sammen med de gedigne materialevalg og den smagfulde indretning i villaen. Villaen er løbende blevet vedligeholdt og istandsat, hvor der bl.a. i 2000 er lagt nyt stråtag på ejendommen. Udover en helt ekstraordinær bolig på en fantastisk grund, så hører der også en dobbelt carport til villaen, der naturligvis er opført i samme elegante stil, som villaen. Villaen opvarmes med fjernvarme og i græsplænen er der nedfældet vandingsanlæg.

INDRETNING:
Stueplan:
Som gæst i denne villa bliver man som det første budt velkommen i den smagfulde entre, hvor det elegante travertingulv kommer til sin ret på smukkeste vis. Det smukke travertingulv er gennemgående ind i det lækre køkken/alrum, hvor man har installeret et smukt hvidt køkken fra Multiform i 2005 med massiv egetræsbordplade og lækker skabsvæg med installationer. Her er der bl.a. indbygget lækkert vinkøleskabe fra Gaggenau, stor skabsfryser, stort køleskab samt to ovne - også fra Gaggenau. Køkkenet ligger i åben forbindelse til alrummet, hvor der er dobbeltdøre direkte ud til terrasse og have. Villaen har to skønne stuer, hvor de brede og massive egetræsplanker fra Dinesen er gennemgående og samler spisestue og opholdsstue, som en smuk enhed. I både spisestue og opholdsstue, skaber de to åbne pejse i hvert sit rum en hyggelig og afslappet atmosfære, når den gode mad nydes i spisestuen og man efterfølgende trækker i opholdsstuen til et godt glas cognac. Fra begge stuer er der naturligvis udgang til den skønne have og de grønne omgivelser samt en dejlig overdækket terrasse. I villaens stueplan finder man også et flot og renoveret gæstetoilet samt et dejlig stort bryggers.

1. sal:
På villaens 1. sal er det samme lyse og indbydende materialer, der er valgt og indretningen har givet plads til ikke mindre end 4 værelser, et stort kontor, gæstebadeværelse med bruseniche, et lækkert privat badeværelse og et helt fantastisk soveværelse. I det store soveværelse er der i gavlen et stort vinduesparti med dobbeltdøre, der giver adgang til en fantastisk altan, hvor solen og en dejlig kop kaffe kan nydes. På en kold vinteraften vil den knitrende ild fra brændeovnen i soveværelset lune noget så dejligt. Fra soveværelset er der adgang til et stort walk-in og derudover er der også adgang til et lækkert privat badeværelse med bruseniche og sauna. Overalt på 1. salen er der gennemgående flotte og lyse trægulve.

Eksklusivitet og elegance i allerhøjeste kvalitet er nøgleordene for denne fantastiske villa, der med sin pragtfulde beliggenhed i de smukkeste grønne omgivelser, glæder sig til at byde de næste ejere velkommen.