Ålholmvej 6, Tjørring, 7400 Herning

Hyggelig villa attraktivt kvarter i Tjørring

I et af Tjørrings attraktive kvarterer og tæt på de skønne grønne områder og fuglsang sø finder du denne hyggelige villa. Villaen har en god indretning og vil være et attraktivt køb for førstegangskøbere eller et rigtig godt alternativ til en lejebolig. Udover en dejlig villa, så er der også en dejlig lukket have og en stor garage. Hvis man gerne vil bruge garagen som værksted, så er der også opført en carport, så bilen stadig kan holde tørt og godt på egen matrikel. En del af ruderne i villaen er skiftet. Derudover er der kommet ny eltavle i 2018, hvor der også er skiftet en del af varmeintallationen.

INDRETNING:
Villaens entre er lys og indbydende med store vinduespartier. Køkken, alrum/spiseplads og stue er i åben forbindelse og fra stuen er der udgang til en dejlig havestue fra 1995, hvor den tidlige forårssol kan nydes med en varm kop kaffe og kig til den hyggelige have. Fra alrum/spiseplads er der udgang til en skøn overdækket terrasse, hvor taget er skiftet i 2021. Et godt soveværelse med fire faste skabe samt to fine værelser. Et mindre bryggers med indgang fra carporten.

Alt i alt en rigtig fin villa, med en funktionel indretning, dejlige overdækkede arealer i både havestue og på terrasse samt en dejlig stor garage.