Elmegade 21, Hammerum, 7400 Herning

Nu har du muligheden for at blive bosat centralt i Hammerum i en helt fantastisk villa, der er rigtig flot istandsat og lige til at flytte ind i. Her på Elmegade 21 får man en villa, der de sidste år har gennemgået størrer renoveringer. I 2011 var det vinduerne, der blev skiftet til nye flotte træ/alu vinduer og i 2020 er der lagt helt nyt tag på villaen. Men det stopper ikke her... indvendigt er denne villa nemlig også blevet istandsat gennem årene, og senest har man i 2021 istandsat køkken/alrum og stue med nyt gulv i køkken/alrum og gennemgående troldtekt lofter med indbyggede spots. Det giver en dejlig sammenhæng i det store køkken/alrum og stuen. Til villaen er der to gode terrasser og den dejligste sydvendte have, som er helt lukket. Der er blevet lavet en stor, hævet træterrasse i haven, hvor solen kan nydes i gode venners selskab. Og derudover er der også den hyggeligste lille flisebelagte solkrog, hvor der er plads til et par gode stole og et bålfad.

INDRETNING:
Hjertet i denne villa og familiens yndlingsrum er uden tvivl det store og lyse køkken/alrum, hvor der er flot, mørkt gulv og en dejlig rolig akustik med de nye troldtekt lofter med indbyggede spots. Inventaret i køkkenet er lyst, og der er rigtig god arbejdsplads og bordplads i køkkenet. Fra alrummet er der åbent ind til stuen og det giver et dejligt lysindfald fra de store vinduespartier mod haven til både alrum og stue. I stuen er der et flot, lyst gulv og en hyggelig brændeovn til hygge på en kold vinterdag. Derudover er der udgang til den dejlige terrasse og haven. Pænt badeværelse med grå klinker med gulvvarme og bruseniche i glasbyggesten. Et stort soveværelse med faste skabe og udgang til en mindre træterrasse og den lukkede have. To gode værelser samt et stort multirum i midten af huset. Indretningsmulighederne her er mange og man vil bl.a. kunne lave et hyggeligt hjemmekontor eller et godt aktivitetsrum til børnene - det er kun fantasien, der sætter grænser. En mindre entre samt et godt stort og meget praktisk bryggers med klinkegulv, vask, skabe og rigtig god plads til både overtøj og fodtøj.

Her får man virkelig en dejlig villa og hele 2 garager, en skøn lukket have med den dejligste terrasse - en villa som er lige til at flytte ind i.