Skolegade 53E, 7400 Herning

Nybygget rækkehus lige i hjertet af Herning

Lige midt i Hernings hjerte, på en af byens allerbedste beliggenheder bliver det nu muligt have sin daglige gang, sit liv og ikke mindst sit hjem. Udviklingen af hele området er sat i gang og det første spadestik er taget til den nye bydel Herning +. Det bliver nu muligt at komme til at eje et at de smukke, velbeliggende og nyopførte rækkehuse, som opføres på den gamle sygehusgrund.
Rækkehusene er tegnet af Årstiderne Arkitekter og æstetik og funktionalitet er sat i højsædet for at skabe moderne og gennemførte boliger. Boligerne fremstår med deres unikke udtryk og afstemte farvevalg som en elegant nabo til de smukke, gamle og bevaringsværdige bygninger, der forbliver på området.

Rækkehusene opføres i flotte Egensund Tegl med træ/alu vinduer og den høje kvalitet udvendigt er naturligvis også gennemgående på alle tre etager inde i husene, hvor bl.a. alt inventar leveres af Svane Køkken. Indretningen er optimal og kan over tid tilpasses eller ændres, hvis et sådant behov opstår.

Stueplan: Her er huset hjerte uden tvivl placeret i form af det store køkken/alrum. Her er der plads til at samle familie og venner til god mad og vin ved langbordet. På en lun sommerdag eller -aften vil den vestvendte gårdhave være en naturlig forlængelse af alrummet og stemningen her indbyder til en god kop kaffe eller et glas koldt rosé vin. I stueplan er det ene af husets to badeværelser samt en indbydende entre med skabsarrangement også placeret.

1. sal: Her finder vi huset opholdsstue, hvor der er den dejligste udsigt gennem de store vinduespartier til sygehushaven mod vest. For enden af stuen er det ene af husets tre værelser placeret. Hvis man i stedet for et værelse ønsker en større stue, vil det være muligt at fjerne døren og en del af gipsvæggen, så man på den måde får en ekstra stor stue eller mulighed for at lave en kontorplads eller et hyggeligt læsehjørne i forlængelse af stuen.

2. sal: Husets private afdeling er placeret på 2. sal. Indretningen her består af et dejligt soveværelse med skabe med skydelåger. Derudover er her badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Det sidste af de tre værelser er også placeret her på 2. sal.

Alt i alt er der her tale om nogle særdeles velindrettede og attraktive rækkehuse, der uden tvivl vil kunne opfylde din boligdrøm.