Rosenvænget 18, 7400 Herning

Kun ca. 5 minutters gang fra Torvet og med alle midtbyens faciliteter indenfor rækkevide, finder man denne dejlige og istandsatte villa. Villaen er beliggende for enden af en lukket stikvej og er lige til at flytte ind i. Villaen har gennemgået en omfattende renovering i årene 2010-2012 og fremstår i dag som en moderne og funktionel bolig. Kælderen er i særdeles god stand og meget brugbar, så udover 119 velindrettede kvm i stueplan, er der også hele 67 kvm. at boltre sig på i kælderen. Udvendigt er der flere dejlige solkroge, en dejlig lukket have, stor terrasse med vestsol og sidst, men absolut ikke mindst, finder man også den dejligste pavillion i bunden af haven. Til villaen hører også en garage og to gode redskabsrum/værksted.

INDRETNING:
Villaen her på Rosenvænget er en klassisk midtbyvilla, hvor man allerede på den smukke fortrappe bliver budt velkommen. Entreen er lys og indbydende og så snart man træder ind i det store køkken/alrum, er man ikke i tvivl om, at det er her livet leves. Selve køkkenet har lyse fronter, og der er dejlig meget bordplads og skabsplads. Fra det store alrum er der en stor dobbeltdør direkte ud på den skønneste sydvestvendte terrasse, hvor solen kan nydes med en dejlig kop kaffe eller et godt glas vin. Stuen er hyggelig og nem at indrette, og hvis man gerne vil have en større stue, er det nemt at fjerne skillevæggen ind til det ene værelse, da loft og gulv er gennemgående. Derudover er der tre gode værelser samt et godt soveværelse med skydeskabsarrangement. Dejlig lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche, håndklædetørrer og pænt lyst håndvaskearrangement.

KÆLDER:
I villaens kælder finder man to rigtig gode disponible rum samt et godt bryggers/vaskerum. Kælderen er meget pæn, lys og indbydende og anvendelsesmulighederne her er mange.

Alt i alt får man her en dejlig rummelig villa og nogle rigtig gode anvendelige kvm. i villaens kælder. Beliggenheden er helt i top med midtbyen lige om hjørnet.