Snejbjerg Hovedgade 36K, Snejbjerg, 7400 Herning

Nu har du muligheden for at komme til at bo i en dejlig og meget energivenlig villa lige i hjertet af Snejbjerg og samtidig meget tæt på den skønneste natur og grønne områder lige for enden af vejen. På taget af carporten er der et mindre solcelleanlæg. Villaen er opført af IDE-huse i 2019 og der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller flotte detaljer i denne villa. Indretningen er optimal med en dejlig loftshøjde og på de 140 kvm får du bl.a. 2 flotte badeværelser, 3 gode soverum, et helt fantastisk køkken/alrum/stue og et dejlig funktionelt bryggers. Denne villa har endvidere en skøn have med en dejlig lukket terrasse og en god bred indkørsel med carport og redskabsrum med lys. Der er ovenlysvinduer i køkken og gæstebadeværelse, der kan åbnes og med automatisk regnsensor. Der er troldtekt lofter med spots, gulvvarme og boligventilation i hele villaen, som opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Entreen i denne villa er lys og indbydende med de flotte grå klinker på gulvet. Dejligt og meget rummeligt køkken/alrum med flot lyst inventar fra HTH og to flotte ovenlysvinduer. I alrummet er der rigtig god plads til at samle familie og venner til en hyggelig aften. Fra alrum/stue er der endvidere udgang til den hyggelige terrasse, hvor der er lavet den dejligste solkrog med læ. To store værelser og et flot gæstebadeværelse med ovenlys, bruseniche og lækkert lyst inventar fra HTH samt et spejl med indbygget lys. En stor privat afdeling, hvor man gennem et stort walk-in rum kommer ind til et godt soveværelse med varmepumpe. Herfra der er indgang til det private badeværelse med bruseniche. Et godt og funktionelt bryggers med vask og stort skydeskabsarrangement.

Her er der virkelig mulighed for at få en dejlig villa, hvor der er et minimum af vedligeholdelse og rig mulighed for at nyde de 140 velindrettede kvm til fulde.