Østre Kirkevej 40, 7400 Herning

Nu udbydes denne smukke villa tilsalg, som er beliggende på det attraktive Østre Kirkevej lige i hjertet af Herning. Villaen som er fra 1964, har været igennem en større renovering de sidste 10 år (incl. rør samt kloak under jord), men med respekt for alle dens smukke detaljer. Villaen rummer et boligareal på 202 kvm. + 97 kvm. anvendelig god kælder. Endvidere byder villaen på den smukkeste have med gamle træer, hyggelig overdækning samt orangeri. Opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Smuk entre med plankegulv samt trappe til 1. sal. Herfra er der fransk dør til smuk dobbelt stue med flotte stuklofter samt udgang til dejlig terrasse og den mest fantastiske store have. Pænt toilet med håndvaskearrangement. Lækkert Kvik køkken med lyse klinker, hvide låger og sort bordplade. Fra køkkenet er der direkte adgang til bryggers med lyse klinker, køle/frys, faste skabe samt udgang til havestuen. Den hyggelige havestue er med lyse klinker og skøn udsigt udover haven.
1.SAL: Værelse med indbygget skab. Dejligt soveværelse med udgang til en stor terrasse. Fra soveværelset er der direkte adgang til et lækkert badeværelse ( Ca. 1 år gammelt) med sort inventar fra Kvik og lyse klinker. Endvidere er der udgang til yderligere vestvendt stor tagterrasse.
KÆLDEREN: Kælderen byder på et dejligt stort badeværelse samt to virkelig gode rum med flot natur sten heraf det ene som køkken/alrum. Gulvvarme i det andet rum. Til huset hører der den mest hyggelige store have med en dejlig og hyggelig terrasse. Dermed er der både muligheder for aktiviteter i haven for hele familien samt dejlige aftener på terrassen.

Denne smukke villa skal virkelig opleves.