Skovbakken 23, Gullestrup, 7400 Herning

Arkitektegnet og fuldmuret villa - istandsat i 2021

Nu er muligheden her for at få fingrene i denne dejlige villa, der er beliggende i et af Hernings mest frodige og grønne områder. De store grønne områder, de smukke høje træer og Løvbakkernes skønne natur er alt sammen lige om hjørnet her på Skovbakken 23. Og er det mountainbike man er bidt af, så er der også et rigtig godt spor i området, ligesom der selvfølgelig også er oplyste stisystemer til både Herning og Tjørring, legeplads til børnene, nyrenoveret skole samt børnehave og helt ny vuggestue under opførelse. Nyeste skud på stammen er beslutningen om, at der på sigt skal opføres en dagligvarebutik i området. Denne villa er, som området i sig selv, også noget ud over det sædvanlige. Villaen er arkitekttegnet og alt er gennemført til mindste detalje, og der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller æstetik. Villaen er fuldmuret og har flotte RT Unika Alexandria facadesten. Indenfor prydes villaen med bl.a. massive malede døre med designgreb, Vola amaturer og det flotteste massive og fuldlimede plankegulv. I 2021 gennemgik villaen en større renovering, hvor der bl.a. er skiftet inventar i køkken, bad, bryggers og på værelser, der er malet overalt og så er der skiftet frontpaneler på alle stikkontakter. Samtidig er der også anlagt en ny have, hvor den smukke blomstereng komplementerer den stilrene terrasse med 20 mm keramiske klinker og de elegante bede kantet med cortenstål, på fornemmeste vis. Derudover er der også en dobbelt carport med indkørsel og flisebelægning i chaussesten samt et godt depotrum i forlængelse af carporten.

INDRETNING:
Familiens samlingspunkt og husets hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der med en fantastisk loftshøjde med akustiklofter og den dejligste udsigt til den sydvendte have, er en skøn atmosfære. Det flotte mørke køkken er fra KVIK med bl.a. messing vandhane og er lækkert i sit enkle design.
For enden af den store køkkenø er bordpladen forlænget, så der er blevet en god spiseplads til 4 personer. Fra alrummet er der åbent til den hyggeligste stue, hvor der er plads til hyggekrog og TV-tid. Villaen er optimalt indrettet, og i den ene ende finder du en lækker forældreafdeling med et stort soveværelse, walk-in closet og direkte adgang til et stort badeværelse med badekar, bruseniche med glaslåge og nyt flot håndvaskearrangement fra KVIK. Derudover er der tre rigtig gode værelser i villaen samt et flot gæstebadeværelse med bruseniche - også her er der kommet et flot nyt håndvaskearrangement op. I villaen er der også et godt bryggers med nyt mørkt inventar. Herfra er der adgang direkte til carporten.
Elinstallation er IHC, programmerbar, dæmpninger, sluk alt, styring af gardiner via app, elektrisk betjente højtplacerede oplukkelige vinduer, indbyggede belysningsarmaturer inde og ude m.v.

Alt er gennemført og der er den flotteste sammenhæng mellem materialevalg og funktionalitet i denne indbydende og særdeles gennemførte villa, hvor du uden tvivl finder de skønneste rammer til din familie.