Mozartsvej 13, 7400 Herning

Velholdt villa i attraktivt kvarter i Herning

Nu udbydes til salg charmerende og smuk villa i det attraktive komponistkvarter i Herning. Villaen er beliggende på børnevenlig villavej, og er opført i 1968 med gule sten, flot rødt K21 tegl, og med smukke mahognivinduer. Villaen er løbende blevet istandsat indenfor og fremstår derfor indflytningsklar og moderne i alle husets rum. Udenfor er villaen også løbende blevet istandsat og er bl.a. blevet fuget om, hvilket giver et skarpt og smukt ydre udtryk. Endvidere er der blevet anlagt en dejlig sydvestvendt terrasse i den fantastiske lukkede have. Til villaen hører der endvidere en garage samt en carport.

INDRETNING:
Det første man møder er det flotte indgangsparti, hvor man træder ind i en dejlig stor og indbydende entre. Herfra kan man tilgå værelserne og hjerterummet i villaen. Et flot lyst køkken med lyse låger, betonbordplade, flot trægulv samt siddeplads, hvor børnene kan lave lektier imens maden laves. Fra køkken/alrummet er der åben forbindelse til en hyggelig stue med trægulv, dejligt lysindfald, samt udgang til den skønne overdækkede terrasse. Godt værelse/kontor i forbindelse med alrummet. Flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche, badekar samt gulvvarme. Soveværelse med indbyggede skabe samt walk-in. 2 gode værelser med indbyggede skabe, hvor det ene af værelserne har udgang til terrassen. Flot gæstetoilet med pænt håndvaskearrangement og gulvvarme. Bryggers med god skabsplads, gulvvarme samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Denne smukke kvalitetsvilla, er en god beskrivelse af velvære og hygge. Man fornemmer straks, at her har man virkelig lyst til at bo.