Dalgasgade 9, 3. th., 7400 Herning

Penthouselejlighed med egen garage og udsigt til Herning Kirke

Nu har du muligheden for at få en fat i en rigtig dejlig ejerlejlighed, hvorfra man har den flotteste udsigt op gennem Mindegade og lige op til Torvet og Herning Kirke. Ejerlejligheden er beliggende i en velholdt ejendom opført i 2004 med elevator og en parkeringsgård bag ejendommen, hvor der til denne ejerlejlighed hører en privat garage med plads til et lille redskabsrum/værksted bagerst i garagen. Ejerlejligheden her er beliggende på 3. sal og der hører ikke mindre end to store altaner til lejligheden. Har man lyst til at nyde solen er der en dejlig altan direkte mod syd, og vil man derimod gerne lidt mere i skygge, så er der fra den nordvendte altan den dejligste udsigt direkte op til Torvet og det smukke tårn på Herning Kirke.

INDRETNING:
Ejerlejligheden er overalt meget lys, indbydende og pæn vedligeholdt. Fra det lyse køkken er der åbent til en dejlig stor spiseplads, hvor der er god plads til at familien kan samles. Herfra er der åbent ind til en hyggelig stue. I køkken/alrum og stue er der lagt trægulv. Derudover så er der et godt soveværelse samt et ekstra værelse, der nemt kan indrettes som kontor eller gæsteværelse. Godt stort badeværelse med pænt håndvaskearrangement, lyse klinker med gulvvarme og bruseniche samt plads til vaskesøjle. Pæn, lys entre med garderobeplads og faste skabe.

Hvis man gerne vil bo i en nem og overskuelig ejerlejlighed med to dejlige altaner, privat garage og alle midtbyens faciliteter i gåafstand, så er det her den helt rigtige ejerlejlighed for dig.