Stenbjergkvarteret 17, Snejbjerg, 7400 Herning

Unikt træhus på lukket stikvej

Legeplads på den anden side af hækken, lukket stik vej og et nymalet hus - er det drømmen, så ser her... Udover en fantastisk beliggenhed får man her også en unik villa, hvor der er tænkt over alle detaljer. Indretningen er optimal og der er helt bogstaveligt talt højt til loftet - helt præcist ca. 4 meter i det fantastiske køkken/alrum, med kig til flotte loftsbjælker. Varmeudgiften er lav, da der er bl.a. er ca. 300 mm isolering på loftet og ca. 250 mm i væggene.

Villaen er opført i 2004 med nymalet træbeklædning, tegltag og træ/alu vinduer, hvor de fine sprosser naturligvis er placeret mellem de to stykker glas, så vinduespudsning hurtigt er klaret. Der er gulvvarme i hele huset.

INDRETNING: Husets hjerte er helt naturligt det store køkken/alrum, hvor man bliver mødt af det smukke køkken med grå fronter og egetræskanter, som er designet til huset. Indretningen er optimal og der er bl.a. køleskab og fryser i fuld højde samt opvaskemaskine placeret i højden. Fra kogeøen med sort granitbordplade er der et skønt kig ud gennem det store buede vinduesparti til haven. I køkken og alrum er der flotte klinker på gulvet, brændeovn samt udgang til terrasse. Fra alrummet går man hen til en fantastisk opholdsstue med et stort buet glasparti, som giver et skønt lysindfald til stuen, hvor der er lagt flotte, hvidolierede lamelplanker i fyrretræ. Herfra er der udgang til overdækket terrasse mod vest. Soveværelse med skydelåger for skabsarrangement og lamelplanker på gulvet. Badeværelse med flotte lyse klinker, bruseniche samt et stort håndvaskearrangement med god opbevaringsplads.To gode værelser. I entreen er der også lyst klinkegulv og herfra er der forbindelse til bryggers, hvor der er god skabsplads, vask samt plads til vaskemaskine og tørretumbler.

Sælger kan evt. bytte med mindre hus/lejlighed i Snejbjerg.

Til villaen hører endvidere en dobbelt carport, et godt redskabsrum/værksted samt en dejlig lukket have.