Søengen 12, 7451 Sunds

Særdeles velindrettet villa for enden af lukket villavej i børnevenligt kvarter.

Her er der plads til liv og leg. I denne velindrettede villa, som er beliggende for enden af en lukket villavej og lige ud til stier, grønne områder og to store legepladser, er der plads til hele familien. Med bl.a. gode børneværelser, to badeværelser og et stort køkken/alrum er der god plads til hygge med gode venner eller et brætspil med familien. Hvis det i stedet er den store dobbelte garage, der trækker, kan man glæde sig til at snedkerere eller justere i flotte omgivelser. Garagen kan også bruges som aktivitetsrum eller gildesal. Der er her tale om et moderne og klimavenligt træhus med energimærkning A2. Overalt i huset er der gulvvarme og derudover er der installeret genvexanlæg og centralstøvsuger, som sammen med husets trækonstruktion giver villaen mulighed for at ånde og bidrager til et godt indeklima.
~
INDRETNING: Stort og flot køkken/alrum, hvor lyset strømmer ind fra begge sider af huset. Inventaret er fra Vordingborg med lyse låger i højglans og en lækker bar lavet af en gammel jernbanesvelle med glasbordplade. Lofterne går til kip i køkken/alrum, hvorfra der også er adgang til en stor sydvendt træterrasse. Skøn stue med udgang til både poolområdet til den ene side og den store træterrasse til den anden side. Tre gode værelser samt soveværelse med walk-in closet. Herfra er der adgang direkte til det store badeværelse, hvor der er både spa og bruseniche med glasvæg - håndvaskearrangementet er i massiv mahogni med stenbordplade. Gæstebadeværelse med lyse klinker, bruseniche med glasvæg og håndvaskearrangement. Entre med adgang til funktionelt bryggers med faste skabe, klinkegulv, vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler.
~
Til villaen hører endvidere et helt fantastisk poolområde med en dybde på ca. 1,3 m ved kanten og ca. 1,4 m på midten. Derudover er der sauna, som opvarmes med brænde. De flotte flisebelagte arealer ved poolområdet indbyder til mange hyggelige timer med familie og gode venner.
~
En skøn villa med en attraktiv beliggenhed og detaljer ud over det sædvanlige