Parkvej 6, 7400 Herning

Sjældent udbudt liebhavervilla

Sjældent udbudt liebhavervilla

Smuk stilfuld liebhavervilla, beliggende i yderst attraktivt kvarter på stille villavej, få meter fra Mindeparken med den skønneste natur og alle midtbyens faciliteter indenfor gåafstand, ligesom der indenfor 200 meter findes 3 skoler og børnehave.
Den smukke villa er opført i 1951/1965 i røde sten med K´21 tegltag og rummer et boligareal på 221 kvm. samt 113 kvm. god og meget anvendelig kælder.
Villaen har en fantastisk stor sydvendt have, hvor solen kan nydes hele dagen samt en 1. klasses overdækning, som dækker over en stor del af terrassen.
Træ-/alu vinduer er fra 2006. Villaen er flot istandsat, hvor kvalitet og funktionalitet er sat i højsædet. Villaen har gulvvarme, de steder der er lagt klinker, og opvarmes generelt med fjernvarme.

INDRETNING: Som det første træder man ind i en flot hall med travertin gulv og trappe til 1. sal. Dernæst møder man hjerterummet i denne fantastiske villa. Et imponerende køkken/alrum i åben forbindelse med forsænket stue med sildebensparket og gode lysindfald fra alle vinkler. Der er højt til loftet i de store rum, som giver mulighed for at hele familien kan være samlet. Køkkenet er et smukt sortbejdset egetræskøkken fra franske Schmidt, med flot hvid Corian bordplade og med mulighed for 4 siddepladser ved køkkenbordet. Dejlig stor spiseplads i alrummet med travertin gulv, som fortsætter videre ud på en lækker smagfuld terrasse også med travertin gulv og flot nyistandsat overdækning, så man selv på en regnvejrsdag, kan sidde i læ og nyde udsigten til haven. Endvidere finder man i stueplan 2 gode værelser, hvoraf den ene har udgang til en altan. Badeværelse med håndvaskearrangement med dobbelt støbt vask, rummelig bruseniche og stort badekar.

1. SAL: Dejlig lyst værelse med 3 indbyggede skabe. Repos med indbyggede skabe. Flot badeværelse med Philippe Starck vaskearrangement, travertin gulv samt bruseniche. Stort og rummeligt soveværelse med udgang til altan. I soveværelset er der aircondition.

KÆLDER: Gang med udgang til terrasse eller til vejen. Stort vaskerum med flere faste skabe. Vinrum med travertin gulv. Stort depotrum med mulighed opbevaring og tørreplads. Viktualierum. Lækkert stort multirum med skabsvæg fra Montana og udgang til dejlig østvendt terrasse. Her er der god plads til forskellige aktiviteter, om de leg, fest eller træning.

Denne villa rummer alt, hvad en familie kan ønske sig. Rummelighed, kvalitet og med plads til både store og små børn.