Lykkesvej 7, 7400 Herning

På en attraktiv beliggenhed lige her på Lykkesvej, har du nu mulig for at komme til at bo i denne velindrettede rækkevilla på hele 145 kvm. Her er den skønneste stemning og uanset, hvor man er henne, så emmer huset af hjemmelig hygge overalt. Huset er løbende vedligeholdt, og en del af vinduerne er skiftet i 2009, facaden er malet i 2022, hvor der også er sat et lækkert, lyst Kvik køkken i huset - helt i tråd med husets stemning og smukke detaljer. Til huset hører også en dejlig lukket have med overdækning til cykler, flisebelagt terrasse og den hyggeligste bålplads. Huset er beliggende særdeles centralt i Herning, med kort afstand til byens butikker, cafeer osv. Desuden er ejendommen beliggende med skole i nærheden. Huset opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
I husets skønne stueplan finder man familiens yndlingssted. Det er nemlig lige her omkring spisebordet i den ene af de to stuer alle samles om måltider, spil, leg eller kreative aktiviteter. Her er højt til loftet og det dejligste lysindfald. Herfra er der direkte adgang til det flotte lyse køkken med en massiv egetræsbordplade. Her er der god plads til, at man kan være flere i køkkenet ad gangen og deles om glæden ved madlavningen. Den hyggelige opholdsstue indbyder til filmhygge og et par timer i den bløde sofa. I husets stueplan er der også to gode værelser samt to badeværelser med brus og gulvvarme begge steder.

På husets 1. sal er der to gode værelser samt et godt depotrum.

Som noget ekstra, får man også her et dejlig stort hobbyrum/udhus, som ligger lige ved siden af huset. Her er anvendelsesmulighederne mange, hvad enten man gerne vil have et godt værksted, en lille festsal eller et godt hobbyrum.

Hvis dette fine rækkehus med den centrale beliggenhed, kunne være noget for dig, så ring til os allerede i dag, vi er klar til at fremvise ejendommen.