Vesterdamsvænget 124, Lind, 7400 Herning

Velindrettet villa på den skønneste og helt lukkede grund

Lige i hjertet af Lind finder du denne skønne og særdeles velindrettede villa. Villaen er meget centralt beliggende på en lukket stikvej og omkranset af lukkede stisystemer, der fører børnene sikkert til både skole og institution. Villaen er opført af IDE huse i 2011 og det betyder, at villaen er omkranset af den skønneste grønne hæk og en helt lukket have, hvor man har mulighed for at nyde solen fra både syd og vest sammen med et lille glas kølig rosé eller en dejlig varm kop kaffe. Til villaen hører endvidere en stor dobbelt carport med troldtekt lofter og indbyggede spots. Indkørslen til villaen er flot flisebelagt og dejlig bred. Der er endda etableret en lille "trailerparkering" eller en ekstra p-plads lige til højre for indkørslen, så der er rigtig god plads - også til gæster. Fra carporten er der indgang til et godt værksted/redskabsrum. Villaen opvarmes med fjernvarme og der er gulvvarme og boligventilation i hele huset.

INDRETNING:
Som det første i denne villa bliver man budt velkommen i den lyse og indbydende entre. På gulvet er der lagt flotte store klinker som i øvrigt er gennemgående ind til villaens køkken/alrum. Fra entreen er der indgang til et separat bryggers, hvor der er vask, skabe og rigtig god bordplads. Her er der fint plads til et tørrestativ, og skulle der kommer gæster, så lukker man bare døren hertil, og entreen er igen en indbydende og præsentabel entre. Villaens hjerte er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor det pæne lyse køkken fra Svane Køkken og den mørke bordplade, gør det til en leg at lave mad. Køkkenet er indrettet så der er en "barplads" på ydersiden af køkkenet, og så er der etableret en quooker ved vasken. Fra køkkenet er et skønt kig ind til både alrum og stue. Fra både køkken og alrum er der døre direkte ud til at den dejlige flisebelagte terrasse. I den ene ende af villaen er der indgang til en "børneafdeling" med to rigtig gode værelser og et flot, lyst badeværelse med bruseniche og håndvaskearrangement med god opbevaringsplads. I villaens anden ende er der en helt separat "forældreafdeling", hvor der fra det dejlige østvendte soveværelse er indgang til et stort walk-in closet og et lækkert lyst badeværelse med stor bruseniche og flot, hvidt håndvaskearrangement. Derudover er der i villaen et dejligt stort værelse - så man har i alt tre gode store værelser samt et soveværelse.

Her får man virkelig en skøn og velindrettet villa, hvor indretningen er optimal samtidig med at design og æstetik går hånd i hånd.

Ring til os allerede i dag, hvis du kunne have lyst til at komme ud og se ejendommen.