Vestergade 2B, 2. 1., 7430 Ikast

Nyere penthouse lejlighed på 2. sal i markant bygning i absolut centrum af Ikast. Til lejligheden tilhører der en garage med el-port og oplader til el-bil. Desuden er der en 40 kvm. stor ugeneret tagterrasse mod øst samt en vestvendt altan på 14 kvm. Til lejligheden er der desuden 2 depotrum på hver ca. 6 kvm. umiddelbart ved lejligheden. I bygningen er der fælles opgang med elevator og dørtelefon.

Lejligheden er nyindrettet for 2 år siden i en eksisterende markant rødstensbygning i bybilledet fra 70'erne. Lejligheden er bl.a. opført med nye gulve med trådløst styret gulvvarme overalt, troldtekt lofter med mange spots i alle rum. 3-lags træ-/alu termovinduer og skydedøre, træterasser i hårdt træ. Der er pæne klinkegulve i bad og gæstetoilet samt trægulvslignende vinylgulve i resten af lejligheden.

Lejlighedens indretning er med entre m/2 skydedørsarrangementer med bl.a. vaskesøjle og teknik. Gæstetoilet med el-betjent ovenlysvindue. Køkken/alrum og stue på ca. 47 kvm. som et stort rum med et særdeles veludstyret Tvis køkken med el-betjent ovenlysvindue, granitbordplade, Quooker og gode hårde hvidevarer. Udgang til dejlig træterrasse med 2 markiser. Værelse med udgang til tagterrassen. Stort soveværelse med adgang til walk-in og stort badeværelse med stor bruseniche, pænt håndvaskearrangement og skabe fra Tvis, spots i loftet samt douche toilet og håndklædetørrer.

Her er en unik mulighed for en smagfuld og velindrettet bolig i det absolutte centrum af Ikast lige ved Strøgcentret og torvet m.v.