Dalgasgade 32L, 1. th., 7400 Herning

Skøn andelsbolig med en meget central beliggenhed i Herning midtby kan nu blive din. Alle midtbyens faciliteter er indenfor gåafstand og samtidig er boligen her placeret, så man kan nyde en dejlig kop kaffe i ro og fred på den vestvendte altan med kig ud over det store grønne fællesareal. Andelsboligen er beliggende i en særdeles veldrevet forening, hvor der løbende bliver foretaget opgraderinger og udført vedligeholdelsesarbejder på bygningen, så alt fremstår i god og velvedligeholdt stand. Til andelsboligen medfølger der to parkeringskort, så det er muligt at parkere i aflukket gård lige ved ejendommen eller i Landts Gård, som også er synlig fra boligen. Derudover har andelsboligen også et gæstekort til kørende gæster.

INDRETNING:
Rigtig fin entre med lyst gulv. Det flotteste, lyse køkken fra HTH, som er opsat i 2018. Der er lagt en lys bordplade på og alle fronter er hvide. Stort alrum/spisestue, hvorfra der er åbent til en dejlig lys stue. Her er der pænt lyst gulv og så er der udgang til en dejlig vestvendt altan med en dejlig udsigt til det store grønne fællesareal. Skønt soveværelse med et stort skydeskabsarrangement. Pænt badeværelse med bruseniche, gulvvarme og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Rigtig godt og stort indgangsparti/forrum, hvorfra der er indgang til andelsboligen.

Til andelsboligen hører endvidere adgang til kælderrum samt cykelskur - her er virkelig en dejlig andelsbolig med en central beliggenhed lige midt i Herning.

Forældrekøb er muligt i denne andelsboligforening.

Ring til os allerede i dag og bestil en fremvisning...