Køgevej 21, 7400 Herning

Et-plans villa i midtbyen med den skønneste sydvendte have

Der er ikke mange af dem...ét-plans villaer i midtbyen, men her er en af dem - og den er lige til at flytte ind i. Villaen her er beliggende i gåafstand fra midtbyen, og så har villaen i løbet af den seneste årrække gennemgået en større renovering. Vinduerne er skiftet til træ-/alu vinduer, og i 2011 er der kommet nyt tag på villaen. I 2021 er der også blevet hulmursisoleret, og i 2023 er villaen blevet malet udvendigt. Omgivelserne og den skønne have på denne ejendom er noget helt ud over det sædvanlige. Her er man fuldstændig ugenert, hækken er vokset op og så er der lavet de skønneste hyggekroge og terrasser, så man altid kan finde læ. Der er bålplads, og skulle en dansk sommerdag vise sig fra den våde side, så er der etableret den dejligste, store og overdækkede terrasse, hvor man også kan samles. Overdækningen er endda lavet så stor at man i den ene ende - nærmest fordøren også har mulighed for at parkere cykler eller barnevogn i tørvejr. Indvendigt er indretningen optimal, og der er i denne villa hele 4 værelser og 2 toiletter, så der er plads til alle. I villaen er der centralstøvsuger og fjernvarme - og så hører der en garage til villaen, som i dag anvendes som værksted/hobbyrum.

INDRETNING:
Indretningen i denne villa er gennemført og optimeret, og de 137 kvm er rigtig godt fordelt, så der bliver et minimum af spildplads. Villaens hjerte og familiens opholdsrum er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der er plads til familie og venner. Det flotte gulv er lagt i 2023 og fra den hyggelige stue med brændeovn, er der udgang til en fantastisk sydvendt træterrasse, hvor man straks får en fornemmelse af sammenhængen mellem ude- og inderum. Det flotte lyse køkken med masser af god opbevaringsplads komplementerer alrum og stue på fornemmeste vis. I villaen finder du også tre værelser, hvor der i dag er forbindelse mellem de to af dem. Derudover er der et dejligt soveværelse, et lækkert badeværelse med stor dobbelt bruseniche, gulvvarme og flot håndvaskearrangement samt et pænt gæstetoilet. Villaens entré er lys og indbydende med rigtig god skabsplads bag de flotte skydelåger.

Her får man en dejlig villa - i ét plan - og en helt fantastisk sydvendt have lige i hjertet af Herning. Ring til os allerede i dag, hvis du kunne have lyst til at komme ud og se denne dejlige villa.