Østertorp 44, Gjellerup, 7400 Herning

Her på Østertorp 44 er der ikke langt til den nye Lindbjergskole og samtidig har man jo institutioner, hal og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet. Villaen her ligger i et roligt kvarter og med den skønne lukkede have er det her en ideel villa til en børnefamilie eller en dejlig overskuelig villa, hvis børnene er flyttet hjemmefra. Mulighederne er mange for rammer er dejlige og lige til at flytte ind i. I 2023 er en stor del af vinduerne skiftet til hvide træ/alu vinduer. Tilbage i 2015 blev tagpappet på carport, redskabsrum og cykelskur skiftet og samtidig blev der opsat nye tagrender på villaen. Villaen har en god stor carport, hvor man har lavet et stort, praktisk cykelskur, så de kan holde i tørvejr. Haven er lukket og så vender den helt rigtig, så man kan nyde solen fra syd og vest på en skøn sommerdag, med masser af leg og boldspil i haven eller et skønt glas rosé på terrassen. Villaen opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme i hele huset - dog ikke i bryggers.

INDRETNING:
Villaen her er særdeles veldisponeret og indretningen er optimal med bl.a. tre gode børneværelser og et soveværelse. Det dejlige lyse køkken er hyggelig med spiseplads og stor dobbelt dør direkte ud til den store terrasse. Fra køkkenet er der indgang til en dejlig stor stue, hvor man evt. også kunne lave et dejligt alrum i forbindelse med køkkenet. Muligheden er her og selve stuen er så stor, at der stadig vil være rigtig god plads til en hyggelig opholdsstue i den anden ende. Alle tre værelser har pænt lyst gulv og i soveværelset er der 6 gode skabe. Dejlig lyst badeværelse med bruseniche og pænt lyst håndvaskearrangement. Praktisk bryggers med skabe, vask og bordplads.

Her får man en dejlig villa i et af Gjellerups attraktive boligområder, hvor der ikke er langt til hverken skole, daginstitutioner eller indkøb.