Lundvej 11, 7400 Herning

Skønneste villa med en eneståede beliggenhed - lige ud til de åbne marker

Nu har du muligheden for at komme til at bo på landet og alligevel i byen...det lyder ikke muligt, men ikke desto mindre, så er det lige præcis den beskrivelse der passer på Lundvej 11. Villaen her ligger i Lund lige uden for Gjellerup og grunden grænser lige op til markerne, så man kan nyde natur og rigt dyreliv lige udenfor døren. Villaen har i 2013 gennemgået en større renovering og fremstår i dag, som en moderne og funktionel bolig, som er lige til at flytte ind i. Udover en skøn og charmerende bolig, som er der også her et dejligt stort udhus, hvor der kan laves et godt værksted, et stort aktivitetsrum, et fitnessrum eller en garage...mulighederne er mange. I 2021 er der etableret et helt nyt luft til vand anlæg på ejendommen og der er gulvvarme i boligens stueplan.

INDRETNING:
Uanset hvor man befinder sig i denne bolig er der lyst og indbydende. Familien samles i det store og åbne alrum, hvorfra der er direkte forbindelse til det lyse og velindrettede køkken. For enden af køkkenet er der lavet en lille "barplads", hvor børnene kan sidde at tegne eller gæster kan nyde et glas vin, mens maden tilberedes. I den anden ende af alrummet er der åbent til den hyggelige stue, hvor man kan hygge i sofaen og nyde brændeovnens knitren eller en god film i TV. I boligens stueplan finder man også det flotte badeværelse med en dejlig stor bruseniche og et flot håndvaskearrangement. Entreen er praktisk indrettet med klinker på gulvet og en indbygget bænk med plads til opbevaring.

1. sal: Her finder man et hyggeligt repos, dejligt soveværelse med indbyggede skabe samt to gode værelser, hvor lofterne er ført til kip og der er det flotteste kig op til de gamle hanebåndsbjælker.

Kælder: I boligens kælder, som man kommer til fra køkkenet, er der lavet et dejlig stort vaskerum og så er der to gode disponible rum.

En boligdrøm kan blive til virkelighed - ring til os i dag, hvis du kunne have lyst til at komme og se denne ejendom.