Nygårdparken 62, Gjellerup, 7400 Herning

Dejlig villa med garage, sydvendt grund og 4 værelser

Lige her på Nygårdparken på en dejlig lukket vej i attraktive Gjellerup finder du denne skønne villa, der løbende er vedligeholdt og nu er klar til at byde de næste ejere velkommen. I 2014 er der kommet træ/alu vinduer og døre i huset og taget bliver algebehandlet hvert 2. år. Indvendigt er rummene dejlig lyse og der er god plads til hele familien, da der her er hele fire værelse samt gæstetoilet og badeværelse. Hvis man gerne vil have bilen i tørvejr, så er der til villaen her en dejlig garage med elport samt en ekstra parkeringsplads foran villaen. Villaen ligger på den dejligste sydvendte grund med lukket have og en fantastisk gårdhave med stor overdækket terrasse og altid en mulighed for at finde en hyggelig krog med læ. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING:
Villaen her er lys og venlig, og man føler sig hjemme fra første øjeblik. Det pæne køkken med lyse låger og den hyggeligste spiseplads gør det nemt at samles til måltiderne. Lige ved siden af køkkenet finder man den store stue, hvor der er rigtig god plads til både stort spisebord og de bløde opholdsmøbler - her er plads til både børnefødselsdag og en hyggelig film med hele familien. Fra stuen er der udgang til den skønne gårdhave og den overdækkede terrasse. Villaen har også tre gode værelser - ét af værelserne har udgang til gårdhaven samt samt et dejligt soveværelse, hvor der også er udgang til den dejlige terrasse og den lukkede gårdhave. Pænt gæstetoilet og et flot lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Praktisk bryggers med vask og faste skabe samt en fin entre med garderobe.

Alt i alt en rigtig dejlig villa med garage til bilen eller værksted til "handymanden" og en skøn beliggenhed her på Nygårdparken.