Fejerskovparken 90, Lind, 7400 Herning

Skøn familievilla med 5 værelser og dobbelt garage

Hvis boligdrømmen går til Lind, og en skøn villa fra 2015 kunne være noget for dig, så skal du se med her. Nu har du nemlig muligheden for at komme til at bo på Fejerskovparken 90. En fantastisk villa med hele 5 værelser, et skønt køkken/alrum og en virkelig god dobbelt garage, så bilerne kan komme i tørvejr eller ungdomsfesten kan udfolde sig. Mulighederne er mange. Villaen er opført af Eurodan Huse, og er gennemført i både indretning og funktionalitet med bl.a. tre gode børneværelser og et gæste-/børnebadeværelse i den ene ende af villaen og en lækker forældreafdeling i den anden ende af villaen. I 2022 har sælger fået monteret et solcelleanlæg på 6,5 kw med tilhørende batteriløsning, så man har mulighed for at gemme strømmen til de mørke timer. Villaen har boligventilation fra Nilan og opvarmes med fjernvarme via gulvvarme, dog med undtagelse af viktualierummet.

INDRETNING:
Når familien skal samles og timerne skal nydes, sker det ofte i det dejlig lyse køkken/alrum med flot hvidt inventar fra Kvik og en elegant hvid kompositbordplade. Køkkenet er så godt indrettet, at der også er blevet plads til en lille bar, hvor morgenmaden kan nydes eller lektierne kan laves. Fra køkkenet er der endvidere indgang til et viktualierum, der nemt kan rumme alt fra køkkenmaskiner til kolonialvarer. Det store lyse alrum giver mulighed for at dække op til hele familien eller evt. lave en lille hyggekrog i alrummet til børnene. Fra alrummet er der også direkte udgang til den store sydvendte terrasse. Den dejlige stue ligger ved siden af alrummet med indgang gennem den flotteste franske dør. Villaen byder på hele fire værelser udover den lækre forældreafdeling, hvor man fra soveværelset går gennem walk-in gang og direkte ind på et dejligt badeværelse med flotte klinker og en dejlig stor bruseniche.

Villaen ligger med østsiden lige ud til grønne arealer, og i denne del af haven finder man også et dejligt stort skur/værksted samt en hyggelig terrasse, som er ideel til bålplads.

Hvis denne skønne villa kunne være noget for dig, så ring til os allerede i dag - vi er klar til at fremvise ejendommen.