Østerlindparken 37, Lind, 7400 Herning

Nybygget, eksklusiv villa med lækre detaljer

Hvis boligdrømmen skal udleves til fulde, og du ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet, gennemførte detaljer eller smukke æstetiske løsninger, så er det lige præcis Østerlindparken 37 i Lind du skal have. Villaen her er nyopført i 2023, og bygmesteren her har valgt fra øverste hylde hele vejen igennem. Det startede med en plantegning og indretning, der skulle fungere i praksis og samtidig passe til en morderne og aktiv livsstil, hvor der både er behov for nogle hyggelige og velindrettede værelser/rum, hvor energien samles og samtidig nogle skønne og lyse opholdsrum, hvor familie og venner vil kunne nyde hinandens selskab med god mad, et godt glas vin eller et sjovt spil med børnene. Overalt i villaen er der lys, luft og et dejligt kig til haven og de flotte udenomsarealer. De enkelte materialevalg er ikke tilfældige og det være sig helt ned til de mindste detaljer. Alt inventar er leveret af Svane Køkken og tæller bl.a. en eksklusiv keramik bordplade, massive egetræslåger med lameller, indbygget vinkøleskab og kogeplade med nedfældet emhætte og rigtig meget indbygget skabsplads - det får man jo aldrig for meget af. Derudover er hele stilen i villaen utrolig gennemført. Lige fra den smukke og gedigne facadested fra Randers Tegl udvendigt til de flotte sorte dørgreb, de tilpassede karme uden gerigter, den smukkeste mustensvæg i både entre og stue, der sammen med den hyggeligste bænk/vinduesplads i stuen, omfavner villaens nye ejere, og gør denne villa til et hjem.
Til villaen hører også en dobbelt carport og et godt redskabsrum - og så er der lagt ca. 300 kvm. flisebelægning hele vejen rundt om villaen, så man har mulighed for at øve færdighederne på løbecyklen, mens mor og far nyder en dejlig kop kaffe på den overdækkede terrasse.

INDRETNING:
Villaens hjerte og familiens omdrejningspunkt er uden tvivl det helt fantastiske køkken/alrum, hvor man med det samme føler sig hjemme. Selve køkkenet er enkelt, stilrent og i høj kvalitet. Der er ingen tunge overskabe, men derimod et fabelagtigt viktualierum med stik til evt. kaffemaskine. Der er naturligvis fuldintegreret køleskab og en stor integreret skabsfryser, så man har alle råvarer ved hånden, når livretten skal laves. Fra køkkenet er et skønt kig og dejligt overblik gennem det flotte hjørnevindue til indkørsel og forhave. Fra køkkenet er der åbent til et dejligt alrum og igen hen til den hyggeligste stue, hvor der er plads til alle. Herfra er der udgang til den dejlige terrasse og den flotte murstensvæg med de massive egetræshylder og den hyggelige vinduesbænk er blot nogle af de skønne detaljer, der også er tænkt ind her. I villaen her finder man også en rigtig god "børneafdeling", hvor tre gode værelser på stribe er placeret sammen med et lækkert gæste-/børnebadevæelse med bruseniche og det flotteste håndvaskearrangement. Villaens forældreafdeling er helt privat med et sort walk-in med skydelåger og udnyttelse af pladsen helt til loft. Herfra er der indgang til det eksklusive og gennemførte badeværelse med lækkert badekar, bruseniche og dobbelt håndvask med stort spejl og lækre detaljer - ja, nærmest en hel lille spa-afdeling i eget hjem - så bliver det da ikke meget bedre.

Hvis du drømmer om at bygge nyt, lægger vægt på kvalitet og gennemførte detaljer, så er det lige præcis denne her bolig, der er dit nye hjem.