Vesterhåb 49, 7430 Ikast

Smuk arkitekttegnet villa, beliggende på yderst attraktiv adresse

Smuk arkitekttegnet villa, beliggende på yderst attraktiv adresse i børnevenligt kvarter og med grønne områder og sø som nabo. Den smukke villa er opført i moccafarvet sten med kobber-/inddækning og tagrender i 2012 og rummer et boligareal på 215 kvm. samt integreret garage på 51 kvm. Villaen er som sagt beliggende på det yderst attraktive Vesterhåb, som er eftertragtet af især børnefamilier, pga stisystemer til skole og de grønne arealer. Et godt og trykt område. Villaen har "luft omkring sig" og har fra både alrum og terrasse udsigt til grønt område. Endvidere byder villaen på troldtekt lofter, flotte lyse klinker, hvide indvendige døre, træ-/aluvinduer samt genveks. Opvarmes med fjernvarme, som gulvvarme i hele villaen.

INDRETNING: Som det første træder man ind i en flot entre med skydeskabe og spot i loftet. Derefter går man videre igennem en glasdør til et lækkert stort køkken/alrum fra Invita med lyse låger samt bardisk i forlængelse af køkken, hvor man kan nyde sin morgenmad. Alrummet, som er et dejlig lyst rum, har udsigt til alt det grønne man har som nabo. Endvidere er der udgang fra alrum til overdækket sydvendt terrasse. Alrummet er i åben forbindelse til hyggelig stue med gaspejs imellem. Voksenafdelingen er et dejligt soveværelse med lyst gulv, walk-in med skydeskabsarranegement og adgang til flot badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche samt faste skabe. Børneafdelingen er 3 store værelser med lyse gulve, centreret rundt om et lækkert stort multirum med ovenlys og skydeskabsarrangement. En helt igennem fantastisk børneafdeling med plads til alle. Bryggers med bord samt faste skabe og med direkte adgang til stor dobbelt garage med automatisk portåbner. En garage, som kan anvendes til både børnefødselsdage og store fester.

Ønsker du at bo i noget nyere, som både er lækkert og med sans for smukke gennemtænkte detaljer, så er denne villa et besøg værd.