Søtoften 19, 7451 Sunds

Fantastisk villa med en enestående beliggenhed ud til sø og grønne arealer

Når snakken falder på Sunds er ordene sø, grønne arealer og skøn natur ofte en del af samtalen og det vil uden tvivl også være tilfældet, når man taler om Søtoften 19. Villaen her er ikonisk og karakteristisk på sin helt egen måde og man er ikke et sekund i tvivl om at her har man en villa, som er noget ud over det sædvanlige. For det første så har man her valgt at bygge på en grund som er lige knap 1400 kvm og det i sig selv har givet bygherre mulighed for at udfolde sig og skabe en helt fantastisk villa. Selve grunden er beliggende for enden af den lukkede vej og direkte ud til de åbne, grønne områder, hvor der bl.a. er den smukkeste udsigt til søerne. I det grønne område er der også flere hyggelige stier og gode legepladser, så der er noget for alle - og det hele lige ude på den anden side af hækken.

Denne villa er absolut en gennemført og særdeles velindrettet villa. Der er ikke gået på kompromis med hverken kvalitet, æstetik eller design og samtidig så vil man opleve en villa, der er enormt velindrettet og funktionel - her er rart at være og den hjemlige følelse er tilstede med det samme. Til denne villa hører også en helt fantastisk garage med et tilhørende stort værksted, hvorfra der er opgang til et ekstra depot rum over værkstedet. Garagen opvarmes med en varmepumpe. Anvendelsesmulighederne i garagen er uendelige, hvad enten ens hobby er biler, motorcykler eller måske en kreativ interesse, der kræver plads. Rummet er også helt ideelt til en børnefødselsdag eller en sjov studenterfest - det er kun fantasien, der sætter grænser her. Der er naturligvis forbindelse fra garagen gennem et dejligt stort bryggers, så man kan gå tørskoet ind i selve villaen. I villaen er der endvidere gulvvarme, IHC styret strøm, boligventilation og centralstøvsuger - og udvendigt er der monteret sprinklere i græsplænen.

Villaen er fuldmuret og overalt er der dejlige store rum og en helt fantastisk loftshøjde, der giver et enestående lysindfald i alle rum. Akustikken er der naturligvis styr på med lyse troldtektlofter overalt i villaen.

INDRETNING:
Villaens hjerterum og familiens helt naturlige samlingsrum er uden tvivl det store køkken/alrum, hvor der er plads til hele familien og gode venner. I alrummet er der et fantastisk lys indfald og så er der mulighed for enten at åbne dobbeltdøren direkte til ud til have og udsigten til sø og grønne arealer - eller også så kan man gennem terrassedøren ved køkkenet smutte ud på den helt nyetablerede og overdækkede terrasse, hvor man nemt finder læ og kan nyde bl.a. det flotte træloft med indbyggede lysbånd - en effekt som også skaber en rigtig hyggelig udendørsstemning på en mørk og frostklar vinteraften. Køkkenet er enkelt og elegant med flotte lyse låger og en lækker bordplade i corian. I køkkenet er der også indgang til et dejligt stort viktualierum, hvor der er god plads til kolonialvarer og køkkenmaskiner i lange baner. Villaens stue indbyder til hygge med familie om en god film eller en spændende bog. I stuen er opgang til en ekstra stue, som også kan bruges som kontor eller en sjov spillestue/aktivitetsrum for både store og små børn. Fra den øverste stue er der udgang til en helt fantastisk tagterrasse, hvor man har rig mulighed for at nyde udsigten over søerne og de grønne områder. I den ene ende af villaen er der lavet tre gode værelser. De to af værelserne ligger omkring et flot gæste-/børnebadeværelse med bruseniche og ovenlysvindue. De to store børneværelser har som i resten af villaen ene fantastisk lofthøjde og så er der opgang til en stor hems, hvor man kan stå oprejst oppe. Derudover er begge værelser indrettet med eget walk-in closet. I den anden ende af villaen ligger den separate forældreafdeling, hvor der fra soveværelset er indgang til walk-in closet samt indgang til det private badeværelse. I det lækre badeværelse er der en dejlig stor bruseniche, håndklædetørrer og så er der forberedt til et badekar, hvis man har lyst til et sådant. Forbindelse direkte til den store garage går gennem et dejlig stort bryggers, hvor der er masser af god skabsplads, bordplads og vask. Her vil overtøj, fodtøj og flyverdragter nemt kunne være.

Her på Søtoften 19 finder du en villa, som er noget helt ud over det sædvanlige. En masse dejlige kvm. at boltre sig på både ude og inde - og samtidig en særdeles velindrettet kvalietetsvilla, der glæder sig til at byde den næste familie velkommen.

Hvis du har lyst til at se denne ejendom, så er du velkommen til at ringe til os - vi er klar til at fremvise ejendommen.