Knudmoseparken 54, Lind, 7400 Herning

Lige knap 200 kvm boligareal - det er hvad man får at boltre sig på her på Knudmoseparken 54 i Lind. Villaen er beliggende på den dejligste sydvendte grund og på en stille og helt lukket vej, hvor der på det store fællesareal er etableret en skøn legeplads for børn og barnlige sjæle. Området er forbundet med stier til naboveje og nem adgang direkte til skolen og hallen. Når man opholder sig i den helt lukkede have er der rig mulighed for at nyde solen på en lun sommerdag. Der er masser af plads till leg og boldspil eller også øjeblikket nydes på den dejlige terrasse, hvor der også er et overdækket areal. Villaen er fuldmuret og med gulvvarme og i 2010 lavede man en fantastisk ombygning, hvor man tilføjede yderligere 2 lækre værelser med lofter til kip og ovenlys samt et stort multirum, hvor anvendelsesmulighederne er mange - det er vist kun fantasien, der sætter grænser her...

INDRETNING: I denne villa er der noget for enhver. Et helt fantastisk køkken/alrum, hvor hele familien kan samles om et skønt måltid, en godt spil eller familiehygge, De lyse køkkenelementer og låger komplementerer villaens lyse og indbydende udtryk på fornemmeste vis. Fra alrummet er kig ned til den hyggelige stue, hvor man lige går 3 trin ned og rigtig kan hygge sig i den bløde sofa med en god film. Fra alrummet er der også udgang til have og terrasse og gennem de store flotte vinduespartier er der overblik og udsigt til hele haven. I den ene ende af villaen finder man et værelse samt et dejligt stort soveværelse med direkte indgang til et dejligt lyst badeværelse med bruseniche. I badeværelset har man opsat et flot nyt håndvaskearrangement 2019 fra Kvik Køkken. I den anden ende af villaen finder man hele tre gode værelser, hvor de to af dem er med en helt fantastisk loftshøjde og ovenlysvindue. Det er også i denne afdeling af villaen at man finder det store multirum, hvor der nemt kan etableres en helt fantastisk hjemmearbejdsplads, et fitnessrum eller et godt legerum til de mindste. Alle i familien vil uden tvivl få glæde af dette skønne rum. I denne afdeling er der naturligvis også etableret et gæste-/børnebadeværelse med bruseniche og nyt flot håndvaskearrangement fra 2019. Villaens indgang er indbydende og praktisk på samme tid. Bryggersdelen er nemlig gemt for gæster bag en halvmur, så vasketøj og gummistøvler forbliver privat.

Her får man virkelig nogle rigtig gode kvm. i et meget attraktivt område. Har du lyst til at se denne villa, så ring til os allerede i dag - vi er klar til at fremvise ejendommen.