Gl. Landevej 112, 7400 Herning

Charme og sjæl, æstetik og gennemført stil - det er nøgleordene her i denne skønne villa i hjertet Herning. Her får man i alt 278 velindrettede etagemeter, der fordeler sig på de tre plan, som villaen er opført i. Villaen er i løbet af årene løbende blevet vedligeholdt og istandsat, og altid med de originale detaljer og villaens samlede udtryk i fokus. Derfor har man i dag en dejlig velvedligeholdt villa, hvor man bl.a. finder de smukke originale plankegulve i størstedelen af villaen. I ca. 2013 blev taget skiftet til røde teglsten, og alle vinduerne blev skiftet til træ/alu vinduer. I samme ombæring skiftede man også badeværelse og køkken. I 2023 er facaden og alt træværket blevet malet. Haven er et kapitel for sig og den skønneste oase - helt lukket med smukke høje træer og så har man i 2021 lavet den lækreste træterrasse med et stort loungeområde. Herfra er mulighed for at gå ind i den nybyggede sauna, blive varmet godt igennem og herefter snuppe et hurtigt skyl under udebruseren. Sikke en skøn start på en dejlig dag...Til villaen er der også et godt værksted, et skur til cykelparkering samt en dejlig stor parkeringsplads foran villaen.

INDRETNING: Overalt i denne villa er der dejlige store rum, lys, luft og en dejlig loftshøjde. Det flotte lyse køkken er sat op i ca. 2012/2013, og herfra er der indgang til et praktisk viktualierum, hvor der er masser af plads til køkkenmaskiner og kolonialvarer. Den store vinkelstue emmer af charme og hygge. Her er det flotte plankegulv gennemgående og stuen er dejlig stor, så der masser af muligheder for både at have et hyggeligt læsehjørne, en stor spiseplads, hvor alle kan samles samt et skønt opholdsmiljø med stor sofa og bløde puder - et rigtig leverum. I stueplan er der også et godt værelse med udgang til terrasse, og have samt et badeværelse - også lavet i ca. 2013 med gulvvarme og bruseniche. På villaens 1. sal finder man 4 rigtig gode værelser samt et fint badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Derudover er der på repos lavet et mindre garderoberum, så alt er optimeret og udnyttet. I kælderen der masser af muligheder i forhold til anvendelsen. Du finder her tre gode disponible rum samt et rigtig godt bryggers, hvor der er fin plads til både vaskemaskine og tørretumbler.

På en skøn placering i midtbyen, og med en helt fantastisk have får du nu muligheden for at boltre dig på 184 kvm boligareal og 94 kvm. kælder.