Fonnesbechsgade 1, 1. th., 7400 Herning

Charmerende lejlighed i Herning midtby

I hjertet af Herning finder du denne flotte og meget velindrettede ejerlejlighed. Ejerlejligheden ligger dejlig centralt i gåafstand fra kongrescenter og gågaden. Og som noget helt ekstraordinært så er der på denne ejerlejlighed rig mulighed for også at nyde lidt udeliv, da der fra ejerlejlighedens køkken er udgang til en helt fantastisk altan, hvor der er plads til både loungemøbler, spiseplads og den store grill. Ejerlejligheden er særdeles pæn og vedligeholdt, og i 2021 er alle trægulvene blevet slebet og har fået klar olie. I kælderen er der et fint depotrum og så er der aflåst cykelparkering i gården. Lige bag ejendommen er der offentlig parkering - på Danmarksgades parkeringsplads. Herfra er der stipassage til Fonnesbechsgade.

INDRETNING:
Allerede i ejendommens trappeopgang er der pænt og lyst. Herfra kommer man ind i en fælles aflåst mellemgang, som deles mellem de to ejerlejligheder på denne etage. Entreen i ejerlejligheden er lys og indbydende med flotte trægulve. Et rigtig godt køkken med flotte lyse låger og udgang til den store altan. I køkkenet kan der også nemt laves en lille hverdags spiseplads eller en høj bordplade med to barstole til. Mulighederne er mange for pladsen er her. Den dejligste stue med højt til loftet, flot stuk, smukke trægulve og plads til både stort spisebord og lækre bløde opholdsmøbler. Pænt, lyst badeværelse med spots i loftet, bruseniche og flot hvid vask på bordpladen. Her er også plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort soveværelse med tre faste skabe samt et rigtig godt ekstra værelse.

Hvis du er på jagt efter en lækker midtby lejlighed, som er lige til at flytte ind i, så er det denne ejerlejlighed, du skal have fat i.