Tavlund Ege 13, Lind, 7400 Herning

Skøn villa med unikke detaljer, gaspejs og en skøn beliggenhed

Nu udbydes denne flotte villa fra 2020 på Tavlund Ege i Lind til salg. Her emmer det af kvalitet og lækre, stilfulde detaljer med blandt andet lækkert inventar fra Svane Køkken, smukke akustiklister på loftet og en rå murstensvæg i køkken/alrummet, hvor den elegante gaspejs sørger for den hyggelige og varme stemning som man finder overalt i denne villa. Detaljerne her er gennemførte med bl.a. messingarmaturer og indbygget quooker. Der er desuden installeret solfilm i flere af vinduerne. Villaen er optimal indrettet med en separat børneafdeling med tre gode værelser og eget badeværelse samt en forældreafdeling med soveværelse, walk-in og eget privat badeværelse. Villaen er beliggende på en dejlig lukket grund med den skønneste terrasse med overdækning samt en dejlig have. Endvidere er der en stor dobbelt carport med isoleret redskabsrum/værksted/hobbyrum som kan tilgås direkte fra villaens bryggers. Villaen har boligventilation og gulvvarme (ej i vikt. rum) og opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Man bliver budt velkommen i den flotte og lyse entre med ovenlysvindue. Herfra kan man fortsætte ind i det, der uden tvivl er husets hjerte, nemlig det lækre store køkken/alrum. De smukke akustiklister på loftet og murstensvæggen står i flot kontrast til det flotte Svane køkken med hvide låger, barplads og indgang til et skjult viktualierum. I det store alrum er der plads til at både familie og venner kan samles om et sjovt spil, kreative sysler eller en dejlig middag. Fra alrummet er der udgang gennem dobbeltdør til terrassen og haven. Den hyggelige og integrerede gaspejs kan nydes fra både alrummet og stuen. I den hyggelige stue er der god plads til at familien kan samles om en god film eller hygge i de bløde møbler. Villaens forældreafdeling indeholder et rigtig godt soveværelse med walk-in samt direkte adgang til det flotte badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og flotte klinker. I den anden ende af villaen er der 3 rigtig gode værelser og et børne-/gæstebadeværelse. I forbindelse med entreen finder man også det gode og praktiske bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads. Herfra er der direkte adgang til et isoleret redskabsrum/værksted/hobbyrum.
Hvis du drømmer om at bo i attraktive Lind i et skønt og børnevenligt kvarter, så book en fremvisning allerede i dag. Vi er klar til at fremvise ejendommen.