Møllegade 80, 7430 Ikast

Flot, istandsat og rummelig villa

Flot istandsat rummelig villa, opført i 1971 i gule sten med sort eternittag. Villaen, som har gennemgået en gennemgribende renovering i 2015/2016, rummer et boligareal på 210 kvm. samt en dejlig stor isoleret garage på 53 kvm., som nu anvendes som værksted. Villaen har b.la. flotte træ/alu vinduer med lydisoleret glas, flotte udvendige belægningssten samt lækker stor sydvendt terrasse og have. Endvidere er der opført genvækst. Lyse panellofter samt troltekt. Villaen opvarmes med fjernvarme, heraf som gulvvarme i hele stueplan.

INDRETNING: Som det første træder man ind i flot stor hall med trappe til 1. sal og med flot grå klinke. Dernæst møder man hjerterummet i denne villa. Et fantastisk lækkert stort køkken/alrum med flot hvidt HTH køkken i åben forbindelse til dejlig stue samt udgang til dejlig sydvendt terrasse - her er der virkelig plads til hele familien, både ude og inde. Flot badeværelse med støbt vask, hvide låger, bruseniche samt grå klinker. Værelse med lyst gulv. Dejlig bryggers med bord og vask, skydeskabsarrangement og med grå klinker. 1. SAL: Lækkert stor multirum, hvor børnene virkelig både kan spille og lege. 2 store børneværelser med lyst gulv. Dejligt stort soveværelse med med walk-in. Lækkert badeværelse med håndvaskearrangement, bruseniche og gulvvarme. En meget smuk detalje på 1. sal er de synlige bjælker.

For dem der ønsker sig istandsat, gode detaljer, rummelighed, tæt på skole og indkøb, så der denne villa virkelig et godt bud.