Kirkegade 54, 7430 Ikast

Charmerende villa centralt i Ikast

Nu udbydes denne charmerende villa centralt i Ikast til salg. Her får du en beliggenhed tæt på svømmehal, Strøgcentret og skøn natur mm. Villaen er løbende vedligeholdt, hvor bl.a. en del vinduerne er skiftet samt nyt tag i 2009. Villaen er beliggende på en dejlig stor grund på ca. 1083 kvm. med to gode terrasser samt en dejlig lukket have, så der er gode muligheder for at nyde den danske sommer på terrassen eller lave aktiviteter i haven. Til villaen er der endvidere en garage med tilhørende værksted/redskabsrum, samt gode parkeringsmuligheder i indkørslen.

INDRETNING:
Man bliver budt velkommen i entreen, hvor der er opgang til 1. sal og nedgang til kælderen. Fra entreen fortsætter man ind i det pæne køkken med lyse låger og sort bordplade. Her er der god opbevarings- og bordplads samt åben forbindelse til alrummet, hvor der er mulighed for en god spiseplads. Den hyggelige stue ligger i åben forbindelse med alrummet, og herfra er der udgang til en stor udestue. Fra udestuen er der udgang til terrassen og den hyggelige have. I enden af stuen har der været et værelse, og dette ville nemt kunne etableres igen. Pænt badeværelse med håndvaskearrangement, røde klinker og bruseniche. Stort soveværelse, som kan laves til to værelser.
1. SAL: På 1 salen er der en stor stue/værelse samt et godt anvendeligt disp. rum. Derudover er der et lille depotrum ved trappen.
KÆLDER: I kælderen finder man et godt anvendeligt disp. rum, et vaskerum og badeværelse med bruseniche.

Her på Kirkegade 54 får du nogen gode kvm, både ude og inde. Kunne dette være noget for dig, så book en fremvisning allerede i dag.