Julsgårdsvej 18, 7430 Ikast

Skøn villa i Tulstrup med bl.a. nye vinduer og lækkert badeværelse

Hvis du er på jagt efter en skøn villa, som er lige til at flytte ind i, så tag et kig på Julsgårdsvej nr. 18. Denne villa på 117 kvm har i 2021 fået nye vinduer og er blevet hulmursisoleret samt efterisoleret på loftet med 200 mm. Indvendigt er villaen også blevet istandsat med bl.a. flotte nye gulve og et lækkert, renoveret badeværelse med de flotteste store klinker. Derudover er der åbent mellem køkken og stue, så man får en sammenhæng mellem de to rum, der er helt fantastisk. Man kan følge med i hvad der foregår begge steder, og har man børn vil, de ikke føle sig alene selvom mor eller far er i køkkenet. Til villaen hører også et stort overdækket areal med udgang fra stuen. Den overdækkede terrasse er helt ideelt til hygge i haven på en sommeraften, hvor duggen falder. Derudover er der en god carport og et værksted/redskabsrum i bunden af carporten.

INDRETNING:
I denne villa er der ingen tvivl om at åbningen mellem køkken og stue skaber en enestående sammenhæng, der gør rummene til hjertet i villaen. Det hyggelige køkken med de malede låger er også indrettet, så der kan laves en lille spisekrog, en lektieplads eller et kreativt hjørne i køkkenet, så alle kan samles, når maden tilberedes. Den dejlige store stue har god plads til både spisebord og en skøn hyggekrog, hvor man kan samles om en god film i TV´et. Fra stuen er der udgang til den store overdækkede terrasse. Villaens badeværelse er flot og lyst med de lækreste store klinker på gulvet i "beton-look". Der er også gulvvarme her og både badekar og bruseniche. I denne villaen finder man også gode værelser samt et godt soveværelse - alt er bundet flot sammen af det nye flotte gulv. Ved indgangen er der et godt praktisk bryggers, med både vask og faste skabe - her er der god plads til både fodtøj og overtøj.

Her på Julsgårdsvej 18 får man en hyggelig villa, der er blevet renoveret i de seneste år og er lige til at flytte ind i. Området er skønt med en aktiv beboerforeningen og dejlige grønne områder samt en stor legeplads i byen.

Hvis du har lyst til at komme ud og se denne bolig, så ring til os - vi er klar til at fremvise ejendommen.