Ørskovbakken 2, Snejbjerg, 7400 Herning

Enestående villa med aktivitets- og vinrum i kælderen

Arkitektoniske detaljer, høj kvalitet og en særdeles gennemført villa - det er nøgleordene her på Ørskovbakken 2 i Snejbjerg. Her er der ikke gået på kompromis nogle steder og de gennemtænkte løsninger går hånd i hånd med en moderne og funktionel indretning. Villaen er opført i 2013 i flotte grå teglsten fra Randers Tegl. Villaens øjesten er den helt unikke kælder, som er lavet sammen med huset i 2013. Her er der masser af plads til dans, leg, filmhygge og overnattende kammerater og veninder. Det er også hernede, det store vinrum gemmer sig bag den flotte glasvæg. Gulvvarmen i kælderen er opdelt i 2 zoner, så vinrummet har sin egen kreds. Overalt i villaen er der en dejlig loftshøjde. Indvendigt er alt inventar leveret af HTH, og i 2023 er der lavet et helt nyt udtryk i køkkenet. Alle låger og bordplader er skiftet og de nye mørkeblå fronter komplementerer på fornemmeste vis egetræ og den eksklusive stenbordplade på køkkenøen. Villaen har gennemgående gulv med gulvarme og det flotte grå epoxygulv er lavet af Vesla. Til villaen hører en stor dobbelt carport med tilhørende redskabsrum og cykelskur. Villaen er omkranset af den dejligste lukkede have, hvor der på den skønne sydvendte terrasse er mulighed for at nyde en dejlig sommerdag med en god kop kaffe eller et koldt glas rosé.

INDRETNING:
Hverdagen er skøn og nydes især af familien i det store og lyse køkken/alrum med dobbeltdøre direkte ud til den sydvendte terrasse og haven. Rummet samles som helhed af det flotte køkken, hvor farver og materialer skaber en dejlig varm stemning i rummet. Samtidig er der dejlig meget plads til at hele familien kan samles i køkkenet om madlavningen eller lektielæsning. I køkkenet er der også lavet et rigtig godt og praktisk viktualierum til køkkenmaskiner og kolonialvarer. Fra villaens skønne alrum er der et par trins opgang til den hyggeligste stue, hvor familien kan samles i de bløde møbler og hygge med film eller spil. Det er også her fra alrummet, at der er nedgang til kælderen. I villaen er der endvidere en skøn børneafdeling med tre gode værelser og et lækkert badeværelse. Det ene værelse er i dag indrettet som kontor/hjemmearbejdsplads, og så er der lavet et stort vinduesparti fra kontoret og direkte ud til køkken/alrummet, så man kan følge med i familiens liv her. I den anden ende af villaen finder man den private afdeling med et dejlig stort soveværelse med adgang til walk-in og indgang til et lækkert badeværelse med både kar og bruseniche. På det flotte håndvaskearrangement er bordpladen af corian og alt fremstår så elegant og gennemført. Til villaen hører naturligvis også en stor entre - præsentabel for gæster og med rigtig god plads til familien i det daglige.

Villaen her er noget ud over det sædvanlige. De mindste detaljer er der tænkt over, og derfor har man i dag en virkelig lækker og gennemført villa, som er lige til at flytte ind i.

Hvis Ørskovbakken 2 kunne være noget for dig, så ring til os allerede i dag. Vi er klar til at fremvise ejendommen.