Ørskovbakken 65, Snejbjerg, 7400 Herning

Fantastisk villa i børnevenligt kvarter

På Ørskovbakken 65 får du en fantastisk villa fra 2018, beliggende i et skønt villakvarter i Snejbjerg. Villaen er beliggende for enden af en lukket stikvej, hvilket gør det optimalt for børnefamilien og samtidig kan man nyde udsigten over markerne. Den dobbelte garage med elport er i dag indrettet som fitnessrum, men kan nemt laves om til festsal eller garage igen og den kan opvarmes med varmepumpe. Til garagen er der tilhørende værksted samt nyere skur. Der er en dejlig og nem have med hele 3 terrasser, hvor af den ene er overdækket, så der er rig mulighed for at nyde en lun sommeraften. Der er gulvvarme og ventilationsanlæg i hele villaen.

INDRETNING: Som det første træder man ind i den lyse og indbydende entre med højt til loftet og de flotteste store klinker fra Idegården, som går igen i hele villaen. Fra entreen er der adgang til bryggers hvor der er bord med vask, god skabsplads samt god plads til vaskemaskine og tørretumbler. I denne afdeling finder man også to store og lyse værelser med højt til loftet og de flotte klinker. Badeværelse med flot håndvaskearrangement fra Svane, stenvask fra Idegården, bruseniche og flotte store klinker. Stort køkken/alrum med højt til loftet, indhak til vinkøleskab samt lækkert viktualierum med røgfarvet glaslåge. Køkkenet er et flot lyst Svane køkken med træ lameller på lågerne, lys bordplade samt en barplads hvor børnene kan lave lektier imens maden tilberedes. Der er udgang til to af husets terrasser fra køkken/alrummet, så det er nemt at nyde maden på terrassen en sommeraften. Ekstra værelse/kontor. Dejlig hyggelig stue med god plads til hygge og samvær for hele familien, samt udgang til overdækket terrasse. Fra stuen er der indgang til forældreafdelingen med soveværelse og walk-in samt privat badeværelse med inventar fra Svane, dobbelt håndvask, badekar, flotte klinker og dobbelt brus.

Ønsker du en nyere villa der er opført i lækre materialer og beliggende i børnevenligt kvarter, så ring for fremvisning allerede i dag.