Denne villa giver plads til hele familien samtidig med, at villaen har bevaret mange smukke detaljer, med respekt for den oprindelig stil fra villaens opførsel." />
Monradsgade 1, 7400 Herning

Smuk murermestervilla fra år 1951 beliggende i attraktivt kvarter med gå afstand til det hyggelige byliv i Herning City. Villaen er opført i gule sten med brunt tegltag. Mahogni vinduer (Dog ikke enkelte steder i kælder). Dejlig lukket have. Opvarmes med fjernvarme.
INDRETNING: Det første man møder, når man træder ind i denne smukke hall, er en flot trappe til 1. sal samt lyst travertingulv. 3 sammenhængende storslåede stuer med lyse egegulve, brændeovn og med udgang til hyggelig udestue. - herfra er der videre udgang til træterrasse samt haven. Pænt Invita køkken med lyse låger og granit bordplade i åben forbindelse til spisestuen. Når man sidder og spiser i spisestuen, er der "udsigt" og luft igennem de 3 stuer. Værelser/kontor. Gæstetoilet. 1. SAL: Flot badeværelse med kar samt bruseniche. Mulighed for direkte adgang til soveværelse. Værelse med 5 faste skabe. Stort værelse (mulighed for at dele denne i to mindre værelser). Repos. KÆLDER. Dejlig stor anvendelig og høj kælder med dejligt stort hobbyrum/multirum, hvor alle byens børn kan hygge sig. Teknikrum. Værksted/Vinrum. Badeværelse med bruser. Vaskerum.

Denne villa giver plads til hele familien samtidig med, at villaen har bevaret mange smukke detaljer, med respekt for den oprindelig stil fra villaens opførsel.