Toustrupvej 73, Snejbjerg, 7400 Herning

Velindrettet 1-plans villa med 4 værelser og 2 badeværelser.

På en af de lukkede stikveje, med sti til det store grønne område for enden af vejen, finder du denne velindrettet villa i ét plan. Villaen er beliggende på den dejligste grund med en skøn have mod syd. Haven er helt lukket mod vejen og sikker for både mindre børn og hunde. I haven er der etableret den dejligste store flisebelagte terrasse samt et nyere overdækket areal med indbyggede spots - pladsen her er helt ideel til grill hele året. Her er man altid i tørvejr, når stegen skal vendes. I forlængelse af overdækningen er der lavet et rigtig godt skur/værksted. Endvidere er der også et godt redskabsrum. Til villaen er der også en god stor carport med en bred indkørsel, så der er gode parkeringsmuligheder. Villaen er løbende vedligeholdt og fremstår pæn og indbydende.

INDRETNING:
Familien samles naturligt i det dejlige store køkken/alrum, hvor der er masser af plads til at samle hele familien til et dejligt måltid, sjove spil eller kreative sysler. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet, kun afgrænset med en halvmur, så man kan hygge i køkkenet og stadig tale med gæsterne i alrummet - en ideel løsning også i det daglige. Fra det store alrum er der udgang gennem dobbeltdør til haven samt flotte franske døre til stuen. Villaens stue er dejlig stor og der rigtig god plads til hygge omkring TV'et, et dejligt læsehjørne og en stor racerbane på gulvet - der er plads til alle her. Villaen er indrettet så man i den ene ende af huset har en børneafdeling med hele tre værelser og et badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I den anden ende af villaen finder man forældreafdelingen, hvor der er et rigtig godt soveværelse med faste skabe og indgang til det private badeværelse med gulvvarme og bruseniche. I villaen finder man også et dejligt stort bryggers med vask, faste skabe og god plads til overtøj og fodtøj. I bryggerset er gulvet skiftet for ca. 4 år siden, mens der i 2013 er lagt nye gulve i køkken/alrum, stue gang og værelser. Derudover er der efterisoleret på loftet og rygningen på taget er renoveret med inddæking.

Her får man virkelig en dejlig villa med den skønneste og helt lukkede have. Ring til os allerede i dag, hvis du har lyst til at se denne ejendom.