Møllegade 102, 7430 Ikast

Spændende villa tæt på Ikast centrum

Søger du en villa udover det sædvanlige, så har du muligheden her. Denne smukke istandsatte villa udstråler det hele. Smuk og velholdt samt "Landlig idyl", selv om den ligger yderst centralt i Ikast. Villaen er opført i 1935 med rødt betontag, hvidmalede ydermure samt charmerende sprossevinduer. Villaen rummer et boligareal på 183 kvm. samt et fantastisk stort areal på 139 kvm., som bl.a. giver mulighed for et lækkert stort multirum eller gildesal til både fødselsdage og fester. Mulighederne er mange i denne villa, og kun fantasien sætter grænser. Endvidere byder villaen på en dejlig stor dobbelt garage på 69 kvm. med automatisk portåbner samt plads til både cykler og barnevogne. Villaen opvarmes med fjernvarme.

INDRETNING: Som det først træder man ind i en smuk hall med travertin gulv, garderobe og skydeskabsarrangement. Dernæst møder man det charmerende køkken/alrum fra HTH med flotte hvide låger, motordrevet åbning af skuffer, lyse trægulve og en spiseplads med plads til hele familien. Dejlig stor stue med flotte lyse trægulve og med udgang til lækker lys udestue med klinker. Der er mulighed for at lægge køkkenet og stuen sammen, såfremt man ønsker dette. Værelse med 4 faste skabe. Dejligt stort og lyst badeværelse fra Invita med håndvaskearrangement, hjørnespa samt lyse klinker. Endvidere er der sauna og separat toilet. Fra hall'en er der 3 trin ned til det mest fantastisk multirum eller gildesal, som giver utallige muligheder. Herfra er der endvidere udgang til dejlig sydvendt terrasse med markise. Bryggers med bord og vask samt faste skabe. Vinrum. Mellemgang med udgang til baghaven samt trappe til tagrum. Fra bryggerset er der udgang til dobbelt garage. 1. SAL: Mulighederne er mange her. Hyggelig stue, som evt. kan laves om til værelser. Dejligt stort badeværelse med håndvaskearrangemt og bruseniche. Kontor eller mulighed for walk-in. Soveværelse med faste skabe.

Denne istandsatte villa emmer af både hygge, charme og er virkelig et sted man bare har lyst til at være. Villaen skal opleves., så ring endelig for en fremvisning.